Siirry pääsisältöön

Miesten hedelmättömyyden ymmärtäminen: Kuinka edistää miesten lisääntymisterveyttä?

Jotkut parit eivät vain voi tulla raskaaksi useiden yritysten jälkeen vuoden sisällä. Kun ongelman havaitaan olevan miehessä, sitä kutsutaan miehen hedelmättömyydeksi. Tilastojen mukaan miesten hedelmättömyys on kolmasosa ilmoitetuista hedelmättömyystapauksista.


Miehellä diagnosoidaan miehen hedelmättömyys, kun hänen siemensyöksyessään tai siittiöiden määrässä on ongelmia. Siemensyöksy on, kun siemennestettä vapautuu peniksen läpi orgasmin aikana. Kun mies ei pysty kunnolla vapauttamaan siemennestettä saadakseen naisen raskaaksi, hän voi kärsiä: erektiohäiriöistä, ennenaikaisesta siemensyöksystä, retrogradisesta siemensyöksystä (jossa siemenneste työnnetään takaisin rakkoon) tai leikkauksen tai sädehoidon aiheuttamista komplikaatioista.

Miehen siittiöt voivat myös olla "epänormaalit", joiden sanotaan olevan epämuodostuneita ja joilla on lyhyt elinikä. Siten siittiöt eivät voineet "uida" oikein. Tämä johtuu kivesten epänormaalista kehityksestä tai tulehduksesta ja kivespussin turvonneista suonista. Tämä tila lämmittää kivespussin sisäosaa ja voi vaikuttaa kriittisesti siittiöiden tuotantoon.

Alhainen siittiöiden määrä (tai ei lainkaan siittiöitä) voi johtua vakavasta sikotautiinfektiosta, hormonaalisesta häiriöstä, perinnöllisistä tekijöistä tai infektioista. Sen voi laukaista myös tiukkojen tai rajoittavien alusvaatteiden käyttö, liiallinen tupakan, alkoholin tai laittomien huumeiden käyttö sekä altistuminen säteilylle tai myrkyllisille kemikaaleille.

Saatat miettiä, voidaanko miesten hedelmättömyyttä hoitaa. Tietysti voi olla. Itse asiassa yli 50 prosenttia miesten hedelmättömyystapauksista voidaan korjata. Hoito tavanomaisilla menetelmillä voi auttaa paria tulemaan raskaaksi normaalin sukupuoliyhteyden kautta. On olemassa lääkkeitä, antibiootteja ja hormoneja, joita mies voi ottaa auttaakseen siittiöiden tuotantoa, pääsemään eroon infektioista tai auttamaan hormonaalista epätasapainoa. Voit myös yrittää käyttää väljiä vaatteita, kuten boksereita, tai välttää kylpytynnyreitä, saunoja ja pitkiä kuumia suihkuja.

Muita hoitoja on myös saatavilla, vaikka ne voivat olla invasiivisia tai liian kalliita. Tämä sisältää koeputkihedelmöityksen, keinosiemennyksen ja siittiöiden luovuttajan käytön. Koeputkihedelmöitykseen kuuluu pariskunnan siittiöiden ja munasolun hedelmöittäminen laboratoriossa ja hedelmöittyneen munasolun sijoittaminen naisen kohtuun. Keinotekoinen keinosiemennys puolestaan ​​sisältää siittiöiden keräämisen ja sen sijoittamisen manuaalisesti munanjohtimiin tai naisen kohtuun hedelmöittymisen helpottamiseksi. Luovuttajan siittiö voidaan sen sijaan hankkia, jos siittiötuotantoa ei ole ollenkaan tai miehen siittiöissä on muita toimintahäiriöitä.

Edellä mainittujen lisäksi on olemassa useita yrttipillereitä, joiden on todistetusti lisäävän siittiöiden määrää ja miesten hedelmällisyyttä.

Miehen hedelmällisyyden merkitys

Miehen hedelmällisyys on erittäin tärkeä miesväestölle. Jo vuosia aikaisemmin miehet löysivät omia tapojaan hoitaa hedelmättömyyttä ja lisätä hedelmällisyyttä. Jotkut käyttävät hedelmällisyyden lisäämiseen yrttejä, kuten palmettoa, villiporkkanaa, villijamssia, elämänjuurta ja puna-apilaa. Toiset liittyvät vanhoihin perinteisiin tansseihin, joita yleensä tarjotaan hedelmällisyyden epäjumalille. Jotkut jopa tarjoavat eläviä kanoja tai muita uhreja edellä mainituille jumalille. On totta, että jotkut nykyajan miehet suorittavat joko yhden tai kaksi mainituista rituaaleista saavuttaakseen vastuunsa synnyttäjinä. Jokainen mies toivoo myös tulevansa isäksi, joten hänen on annettava kaikki voimansa ollakseen isä.

Tieteen on osoitettu olevan ihmiskunnan suurin saavutus nykyään. Se on luonut tapoja torjua miesten hedelmällisyysongelmaa. Tämän luomuksen takana olevat ihmiset ovat todella huolissaan hedelmättömien miesten lisääntymisestä. Siten he havaitsevat yhden yksinkertaisen mutta parhaan tavan käsitellä tällaista ongelmaa. Asiantuntijoita kannustetaan olemaan aktiivinen jäsen prolife-liikkeessä. Ne kannustavat pariskuntia nauttimaan toistensa seurasta tyydyttävän seksielämän kautta. He ovat aina valmiita vastaamaan jokaisen miehen tarpeisiin. Osana omistautumistaan ​​he ovat luoneet luonnollisen lisäravinteen, joka palvelee miesväestön tarpeita.

Mies tuottaa normaalisti siemennestettä 2–5 milligrammaa. Siittiöitä tulee olla vähintään 40 miljoonaa, ja 75 % kokonaismäärästä on elossa. Loput 25 %, jotka ovat kuolleita, katsotaan normaaliksi. Näin ollen miehen on tuotettava yhteensä 40 miljoonaa siittiösolua saadakseen vauvan. Näin ollen pieni siittiöiden määrä johtaa miesten hedelmällisyyden ongelmiin. On lisäravinteita, jotka voivat auttaa ihmistä lisäämään siittiöiden määrää. Nämä lisäravinteet lisäävät myös seksuaalista halukkuutta ja parantavat kestävyyttä. Tarpeetonta mainita, tämä lisäosa parantaa iloa, josta pari pitää. Se on hyödyllistä molemmille jäsenille tyydyttävän seksisuhteen saavuttamiseksi. Siksi hyvä seksi tarkoittaa hyvää yhteiselämää.

Siittiö ja hedelmättömyys: onko yhteys?

Siittiö ja hedelmättömyys: onko yhteys? Voitko estää hedelmättömyyttä lisäämällä siittiöiden määrää ja parantamalla erektiota? Jos kyllä, miten?

Noin 15 % ensimmäistä raskautta yrittävistä pareista epäonnistuu. Useimmat viranomaiset määrittelevät nämä potilaat ensisijaisesti hedelmättömiksi, jos he eivät ole voineet tulla raskaaksi vuoden suojaamattoman yhdynnän jälkeen. 80-85 %:lla pariskunnista, jotka eivät käytä ehkäisyä, hedelmöityminen tapahtuu tavallisesti 12 kuukauden kuluessa, ja tämän ajan jälkeen saapuvia henkilöitä tulisi siksi pitää mahdollisesti hedelmättöminä ja heidät on arvioitava. Kun ongelman havaitaan olevan miehessä, sitä kutsutaan miehen hedelmättömyydeksi. Tilastojen mukaan miesten hedelmättömyys on kolmasosa raportoiduista lapsettomuustapauksista.

Miehellä diagnosoidaan miehen hedelmättömyys, kun hänen siemensyöksyessään tai siittiöiden määrässä on ongelmia. Siemensyöksy on, kun siemennestettä vapautuu peniksen läpi orgasmin aikana. Kun mies ei pysty vapauttamaan siemennestettä kunnolla saadakseen naisen raskaaksi, hän voi kärsiä erektiohäiriöistä, ennenaikaisista siemensyöksy, retrogradinen siemensyöksy (jossa siemenneste työnnetään takaisin rakkoon) tai leikkauksen tai sädehoidon aiheuttamat komplikaatiot.

Syyt alhaiseen siittiöiden määrään

Miehen siittiöt voivat myös olla "epänormaalit", joiden sanotaan olevan epämuodostuneita ja joilla on lyhyt elinikä. Siten siittiöt eivät voineet "uida" oikein. Tämä johtuu kivesten epänormaalista kehityksestä tai tulehduksesta ja kivespussin turvonneista suonista. Tämä tila lämmittää kivespussin sisäosaa ja voi vaikuttaa kriittisesti siittiöiden tuotantoon.

Alhainen siittiöiden määrä (tai ei lainkaan siittiöitä) voi johtua vakavasta sikotautiinfektiosta, hormonaalisesta häiriöstä, perinnöllisistä tekijöistä tai infektioista. Sen voivat laukaista myös tiukat tai rajoittavat alusvaatteet, liiallinen tupakan, alkoholin tai laittomien huumeiden käyttö sekä altistuminen säteilylle tai myrkyllisille kemikaaleille.

Miehen hedelmättömyys: riskitekijät

Miehen siemennesteen ja siittiöiden sekoitus jatkuu miehen eturauhasessa. Joten jos miehen eturauhanen on viallinen, se ei toimisi hyvin. Se aiheuttaisi siemennesteen väärän virtauksen naisen sukupuolielimiin. Tämä ongelma on hyvin tunnettu hedelmättömyyden syy.

Useimmilla miehillä esiintyvät geneettiset ongelmat aiheuttavat myös hedelmättömyyttä. Sille on ominaista kromosomiongelmat. Jos miehellä on kromosomiongelmia, se voi vaikuttaa siittiöiden tuotantoon ja myös hänen kehon solujen jakautumiseen. Erektiohäiriöt ja siemensyöksyongelmat ovat myös hedelmättömyyteen vaikuttavia tekijöitä.

Erektiohäiriö tarkoittaa sitä, että miehen penis ei pysty ylläpitämään erektiota, joka on välttämätön emättimeen tunkeutumisessa. Toisaalta siemensyöksyongelma on kyvyttömyys tuottaa kehon nesteitä, eli siittiöitä sisältävää siemennestettä, jota tarvitaan raskauden aikana. Testosteronin puute, joka on hormonaalinen häiriö, voi myös johtaa hedelmättömyyteen.

Lääketieteelliset sairaudet, jotka johtavat hedelmättömyyteen

On joitakin lääketieteellisiä sairauksia, jotka johtavat hedelmättömyyteen. Kuume voi vaikuttaa siittiöiden tuotantoon. Diabetes vaikuttaa miehen erektioon ja siemensyöksyyn. Verenpainetauti vaikuttaa myös miehen erektioon. Miehet, joilla on sydänsairaus, ovat myös todennäköisimmin hedelmättömiä erektioongelmien vuoksi. Munuaishäiriöt vaikuttavat valtavasti miehen lisääntymiskykyyn. Se vaikuttaa miehen siittiöiden laatuun. Sukuelinten syöpä heikentää huomattavasti hedelmällisyyttä. Lopuksi alkoholi, liiallinen kofeiini ja tupakointi sekä stressi ovat erinomaisia ​​miesten hedelmällisyyden vähentäjiä.

Nämä hedelmättömyyden syyt voidaan nähdä missä tahansa. On ratkaisevan tärkeää ottaa huomioon nämä tekijät, jotka muuttavat miehen hedelmällisyyttä tällaisten ongelmien estämiseksi. Suurin osa pareista eroaa tämän ongelman takia. Naisen elämä ei ole täynnä ilman omia lapsia. Jotkut parit yrittävät käsitellä ongelmia hitaasti. He pitävät kärsivällisyytensä viimeistä köyttä parisuhteen ja rakkauden vuoksi. Silti joskus naiset pitävät sitä tyydyttävämpää, jos heillä on oma rotunsa. Siksi he jättävät miehen taakseen ja löytävät toisen miehen, joka pystyy toteuttamaan unelmansa. Tämä on pahin asia, mitä miehelle voi tapahtua.

Hyvän lisääntymisterveyden ylläpitäminen

Puhutaan lisääntymisterveydestä. Itse asiassa kyse on lisääntymisterveydestä. Halusitpa lisätä siittiöiden määrää tai et saada erektiota silloin, kun sitä tarvitset – kyse on lisääntymisterveydestä. Lisääntymisterveytesi pitäminen täydellisessä kunnossa parantaa erektiovoimaa ja kestävyyttä sekä yleistä seksuaalista tyytyväisyyttä. Yksinkertaisesti sanottuna hyvä lisääntymisterveys tarjoaa sinulle terveen seksielämän!

Terveen ja voimakkaan lisääntymisjärjestelmän ylläpitäminen on ehkä yksi tärkeimmistä asioista, joka kaikkien miesten tulee muistaa. Tee lisääntymisjärjestelmällesi palvelus ottamalla huomioon seuraavat ehdotukset:

  • Syö terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Normaalin erektiotoiminnan varmistamiseksi sinun on ylläpidettävä jatkuva verenvirtaus penikseen huolehtimalla sitä toimittavista valtimoista. Käytä runsaasti kuitua sisältävää ruokavaliota, jossa on vähän tyydyttyneitä rasvoja, ja voit olla varma, että estät tai vähennät valtimoita kaventavien ja tukkivien rasvakerrostumien muodostumista. Pysy kaukana eläinrasvoista, sokerista, paistetusta ruoasta tai roskaruoasta.
  • Lopeta tupakointi. Tupakointi supistaa verisuonia ja johtaa plakin muodostumiseen valtimoissa, jotka toimittavat verta penikseen. Tämä johtaa erektiokyvyn heikkenemiseen, peniksen kutistumiseen ja impotenssiin myöhemmässä elämässä.
  • Vältä viinaa ja vaarallisia huumeita. Alkoholi ja huumeet lisäävät suuren impotenssin tai erektiohäiriön riskin.
  • Harjoittelu. Harjoittelu tekee hyvää yleiskuntollesi. Kokeile reipasta kävelyä, juoksua, pyöräilyä tai uintia vähintään 30 minuuttia päivässä kolme kertaa viikossa.
  • Syö ravintolisiä. Tietyt vitamiinit ja kivennäisaineet ovat hyviä ylläpitämään peniksen yleistä terveyttä, kuten A-vitamiini, B-vitamiinikompleksi, C-vitamiini, E-vitamiini, kromi, sinkki ja L-arginiini. Tietyt yrtit, kuten Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Wild Yam, Saw palmetto, Dong quai, Gotu kola, Hortensia juuri ja Pygeum, tiedetään olevan erityisen hyödyllisiä heikkoon erektioon tai impotenssiin. Muista neuvotella ensin lääkärisi kanssa.
  • Turvaa terveyttäsi. Ylläpidä lisääntymisjärjestelmää ja eturauhasen verenkiertoa säännöllisellä erektiolla ja siemensyöksyllä.
  • Auta lisääntymisjärjestelmääsi. On monia syitä lisätä siittiöiden määrää. Olemme keskustelleet näistä syistä jo aiemmin. Auta nyt penistäsi! On tiettyjä tuotteita, jotka auttavat lisäämään siittiöiden määrää ilman sivuvaikutuksia.

Mikä on hedelmällisyysanalyysi?

Siittiö- ja hedelmällisyysanalyysi on prosessi, jossa mitataan ja arvioidaan siittiöiden määrää ja laatua miehen tuottamasta siittiönäytteestä miehen hedelmällisyyden arvioimiseksi.

Tämä analyysi tehdään yleensä sen selvittämiseksi, onko mies hedelmällinen ja voiko hän tulla isäksi. Tilastojen mukaan yli 30 % lisääntymisvammaisten parien ongelmista liittyy miehen siittiöiden tai siittiöiden laatuun. Siittiöanalyysi on myös laajalti käytetty menetelmä sellaisten leikkausten, kuten vasektomia ja käänteisvasektomia, tehokkuuden tarkistamiseen.

Nämä ovat testit, jotka tavallisesti suoritetaan siittiöanalyysin aikana:

  1. Siittiömäärä
  2. Nesteytysaika (Tämä testi on omistettu sen selvittämiseen, kuinka kauan siittiöiden nesteytymiseen kuluu aikaa. Siemensyöksyn jälkeen se on kuin paksu geeli, ja noin 20 minuutin kuluttua se muuttuu taas nestemäiseksi.)
  3. Siittiöiden liikkuvuus (Tämä on prosessi, jossa mitataan eteenpäin liikkuvien siittiöiden määrää tavalliseen tapaan. Tämän prosessin aikana voidaan myös laskea siittiöiden lukumäärä ja sitä kutsutaan liikkuvuustiheydeksi.)
  4. Siittiöiden morfologia (Tällainen testi suoritetaan sopivan muotoisen siittiöiden määrän määrittämiseksi.)
  5. pH-tasot (Nämä auttavat tunnistamaan siittiöiden happamuuden tai emäksisen.)
  6. Valkosolujen määrä
  7. Fruktoositaso

On olemassa 2 helppoa ja täysin normaalia tekniikkaa, joita voit käyttää jokapäiväisessä elämässäsi lisätäksesi siittiöiden määrää, parantaaksesi siemensolujen määrää ja tehostaaksesi. Ensinnäkin sinun tulee olla varma, että kehosi on riittävästi nesteytetty.

Elimistö, joka ei saa tarpeeksi nestettä, ei voi toimia kunnolla ja tämä johtaa siittiöiden määrän vähenemiseen. Mitä enemmän nesteytetty olet, sitä vähemmän siittiöitä tuottavat. Kuivuminen voi todennäköisesti olla syynä miehen siittiöiden määrän vähenemiseen. Muista, että 8 lasillista vettä auttaa sinua. Tämä on normi, joka riittää kehosi tuottamaan normaalia määrää siittiöitä.

On olemassa luonnollisia pillereitä, joista voi olla suuri apu ja lisäys laadun parantamiseen ja siittiöiden määrän lisäämiseen. Syynä on se, että ne sisältävät paitsi mineraaleja ja yrttejä myös sellaisia ​​aminohappoja kuten L-karnitiini, L-arginiini ja L-glysiini, jotka ovat erittäin tärkeitä terveydelle ja erityisesti siittiöille.

Mutta niiden vaikutus ei rajoitu pelkästään siittiöiden määrän parantamiseen. Ne auttavat myös säilyttämään vahvemman ja kestävämmän erektion lisäämällä verenkiertoa peniksen kudoksiin.

 

Keski -elämän kriisi ja hedelmällisyys

Miehet huomaavat, että heidän entinen nuorekkuutensa ja ahneutensa heikkenevät hitaasti täytettyään 40 vuotta ja siitä eteenpäin. Tällöin miehillä esiintyy hiustenlähtöä, luun menetystä, unettomuutta tai muita unihäiriöitä sekä muisti- ja laskutoimitusongelmia.

He tuntevat usein olevansa kiukkuisia, väsyneitä ja vähemmän motivoituneita. Tai joskus näihin liittyy hikoilu ja punoitus, lihasmassan ja voiman menetys, särkyjä ja kipuja, lisääntynyt rasvakudos, heikentynyt seksuaalinen suorituskyky tai erektiohäiriöt ja masennus.

Useimmat miehet, jotka saavuttavat keski-iän, kokevat periaatteessa yhden tai kaikki näistä vaihtelevissa määrin.

Koska testosteroni on hormoni, joka auttaa ylläpitämään seksihalua, lisäämään siittiöiden määrää, häpy- ja vartalon karvoja, lihaksia ja luustoa, andropaussi ilmaantuu hitaasti miehen ikääntyessä.

Mutta voit taistella sitä vastaan ​​ja lievittää andropaussin aiheuttamia oireita tai jopa välttää niitä. Sinulla pitäisi olla strategia, joka sisältää elämäntapalähestymistapoja, kuten optimaalisen ruokavalion, säännöllisen liikunnan, stressinhallinnan, ja voit myös yrittää lopettaa tupakoinnin.

Hämmästyttävät siittiöiden määrä pillerit ovat seksuaalisen suorituskyvyn tehostaja kuin mikään muu. Pillerit eivät ainoastaan ​​takaa, että saat erektion silloin, kun sitä tarvitset, vaan ne auttavat myös lisäämään siittiöiden määrää. Ja parempi suoritus sängyssä on edeltäjä monille hyville asioille parisuhteessa, kuten rakastava kumppani ja se mukava tyytyväisyyden tunne kodista. Lue lisää näistä pillereistä siittiöiden määrän lisäämistä käsittelevästä artikkelistamme.

Siittiöiden määrän lisääminen parantaa miesten hedelmällisyyttä

Yksi ihmiselämän suurin lahja on elämä. Nämä sanat ovat jo kuluneet, mutta ne ovat edelleen totta. Kuvittele, kuinka yksittäinen pieni esine, joka on lähes näkymätön, voi luoda elämän. Se on kuin ihmeellinen voima, joka on annettu jokaiselle miehelle. Se on voimaa, johon liittyy vastuu. Joka päivä ihmisiä kuolee ja naisia ​​synnyttää ympäri maailmaa. Kuolleiden määrä kasvaa, samoin väestön määrä.

Ihmisten sanotaan olevan luotu maapallon suojelijaksi. Kysymys kuuluu kuitenkin, kuka on ihmisten suojelija? Vastaus on itsestään selvä ja yksinkertainen. Ihminen on luomusten joukossa korkein. Näin ollen ei ole muuta tapaa tuhota ihmissukupolvi, paitsi heidän itsensä vuoksi. On tärkeää osata suojella itseään.

Miesten ei pitäisi huolehtia, jos heillä on miehen hedelmällisyyteen liittyviä ongelmia. He eivät saa kehittää ajatusta olla hyödyttömiä ja velttoisia, kun he tietävät olevansa hedelmättömät. Lapsettomuus ei tarkoita miehisyyden heikkenemistä. Se on terveysongelma, joka jokaisen miehen tulee kohdata kaikin voimin. Tietääkseen tämän ahdingon luonteen miehen on täysin ymmärrettävä tekijät, jotka johtavat mainittuun miehen terveydentilaan.

Siemensyöksy tuottaa normaalin siemennesteen tilavuuden 2–5 milligrammaa. Siemensyöksyssä tulee tuottaa vähintään 40 miljoonaa siittiötä, joista 75 % on elossa. Tämä tarkoittaa, että loput 25%, joka on kuollut, pidetään normaalina. Siksi miehen on tuotettava yhteensä 40 miljoonaa siittiötä synnyttääkseen vauvan. Näin ollen pieni siittiöiden määrä johtaa miesten hedelmällisyyden ongelmiin. Joten jos haluat lisätä miesten hedelmällisyyttä, sinun tulee ensin ajatella siittiöiden määrän lisäämistä .

2 vaihtoehtoa siittiöiden laadun parantamiseksi 

Jos haluat parantaa siittiöiden laatua, siemensyöksytehoa ja lisätä siittiöiden tuotantoa, voit kokeilla kahta yksinkertaista ja luonnollista menetelmää. Niin banaalilta kuin se kuulostaakin, mutta ensimmäinen asia, jota sinun ei pitäisi koskaan unohtaa, on juoda tarpeeksi raikasta vettä, koska se on välttämätöntä koko kehosi asianmukaiselle toiminnalle. Jos koet kuivumista, kehosi toiminnot eivät ole kunnossa ja siittiöiden määräkin vaikuttaa negatiivisesti. Korkeampi nestetaso tarkoittaa enemmän siittiöitä, ja yhtä lailla alhainen nesteytys ei anna sinulle suurempaa määrää siittiöitä. Jos et halua kärsiä siitä, juo noin kahdeksan lasillista nestettä päivittäin. Sen ansiosta pystyt tuottamaan sopivan määrän siittiöitä.

Jos käytät luonnollisia pillereitä siittiöiden määrän lisäämiseksi, pystyt parantamaan siittiöiden laatua. Pillereissä on monia hyödyllisiä yrttejä ja kivennäisaineita sekä aminohappoyhdistelmiä (L-arginiini, L-karnitiini, L-glysiini), jotka ovat tärkeitä erinomaisen tuloksen ja hyvän siittiömäärän kannalta. Sen lisäksi ne tehostavat verenkiertoa ja parantavat siten myös erektiota, joten sinulle on taattu kaksinkertainen hyöty.

Miehen hedelmättömyys: hoitovaihtoehdot

Saatat miettiä, voidaanko miesten hedelmättömyyttä hoitaa. Tietysti voi olla. Itse asiassa yli 50 prosenttia miesten hedelmättömyystapauksista voidaan korjata. Lapsettomuuden arvioinnissa on äärimmäisen tärkeää tarkastella paria arvioinnissa ja hoidossa yhtenä kokonaisuutena ja edetä rinnakkain tutkivana, kunnes ongelma paljastuu. On osoitettu, että mitä pidempään pariskunta pysyy hedelmättömänä, sitä huonommat ovat heidän mahdollisuudet tehokkaaseen parantumiseen. Monet parit kokevat suurta pelkoa ja ahdistusta jo muutaman kuukauden epäonnistumisen jälkeen.

Hoito tavanomaisilla menetelmillä voi auttaa paria tulemaan raskaaksi normaalin sukupuoliyhteyden kautta. On olemassa lääkkeitä, antibiootteja ja hormoneja, joita mies voi ottaa auttaakseen siittiöiden tuotantoa, pääsemään eroon infektioista tai auttamaan hormonaalista epätasapainoa. Voit myös yrittää käyttää väljiä vaatteita, kuten boksereita, tai välttää kylpytynnyreitä, saunoja ja pitkiä kuumia suihkuja.

Muita hoitoja on myös saatavilla, vaikka ne voivat olla invasiivisia tai liian kalliita. Tämä sisältää koeputkihedelmöityksen, keinosiemennyksen ja siittiöiden luovuttajan käytön. Koeputkihedelmöitykseen kuuluu pariskunnan siittiöiden ja munasolun hedelmöittäminen laboratoriossa ja hedelmöittyneen munasolun sijoittaminen naisen kohtuun. Keinotekoinen keinosiemennys puolestaan ​​sisältää siittiöiden keräämisen ja sen sijoittamisen manuaalisesti munanjohtimiin tai naisen kohtuun hedelmöittymisen helpottamiseksi. Luovuttajan siittiö voidaan sen sijaan hankkia, jos siittiötuotantoa ei ole ollenkaan tai miehen siittiöissä on muita toimintahäiriöitä.

Jos et halua turvautua kolmannen osapuolen spermanluovuttajiin, katso lisäravinteet, jotka lisäävät siittiöiden määrää. Ne lisäävät merkittävästi hedelmöittymismahdollisuuksia lisäämällä siittiöiden määrää, parantamalla erektiota ja suorituskykyä.

Hedelmällisyyspillerit

Miesten hedelmällisyys voidaan varmistaa monella eri tavalla. Jokaisesta tapauksesta riippuen hoitoja ja ehkäiseviä toimenpiteitä on yleisesti saatavilla. Ennakoivan elämäntavan ja hedelmällisyyttä parantavien pillereiden (miesten hedelmällisyyttä lisäävien pillereiden) tai pelkän penistä parantavien pillereiden yhdistelmä riippuu jokaisessa yksittäisessä tapauksessa. Sekä psykologinen että fysiologinen tarvitsevat riittävästi huomiota vähentääkseen erektiohäiriöiden mahdollisuutta, ja avain on aina pysyä hyvässä kunnossa.

Hyvä terveydentila on nykyään aikuisten miesten kasvava huolenaihe. Kaupalliset tuotteet, kuten hedelmällisyyspillerit, palvelut, kuten painoharjoittelu, urheilusta vapaa-ajan toimintaan ja elämäntapojen hallintaan, ovat yhä suositumpia. Kunnossa pysyminen ja seksuaalisen ylivallan säilyttäminen ei ole vain villitys, vaan jatkuvasti kehittyvä kulttuuri. Kaljuuntumista estävät shampoot, ikääntymistä estävät vartalotuotteet ja hedelmällisyyspillerit ovat nykyään yhtä yleisiä kuin kaikille miesten parranajovoiteet.

Miehille seksuaaliterveyden terve tila on yhtä tärkeä tai jopa tärkeämpää kuin heidän uransa ja ammattinsa. Terve seksielämä antaa miehille valtavan määrän ylpeyttä ja luottamusta, joka vahvistaa heidän arvokasta olemassaoloaan yhteiskunnassa. Hyvän erektion puuttuminen on suuri painajainen, jonka miehet tekevät kaikkensa välttääkseen. Kyvyttömyys tyydyttää omia ja kumppaninsa seksuaalisia tarpeita on suuri uhka ja loukkaus. Sen välttämiseksi on tehty paljon ponnisteluja, ja sen torjumiseksi on nyt olemassa erilaisia ​​toimenpiteitä. lääketieteellisesti valvotusta hoidosta hedelmällisyyspilleriin.

Hedelmällisyyspillerit – erityisesti ne, jotka lisäävät siittiöiden määrää – lisäävät seksuaalista voimaa ja kovempaa erektiota. Ne on valmistettu orgaanisista materiaaleista, pääasiassa kasviperäisistä ainesosista, jotka auttavat kehoa, erityisesti sen lisääntymistoimintoja, olemaan terveitä ja aktiivisia. Nämä pillerit tehostavat lisääntymisjärjestelmän yleistä toimintaa, mikä on perusta miehen itsevarmalle ja vahvalle seksisuoritukselle. Tämä on loistava tapa saavuttaa pidempiä ja intensiivisempiä orgasmeja ja lisätä siittiöiden määrää!!

Hedelmällisyyttä lisäävät ainesosat

Nyt on aika palata ainesosiin, joita sinun tulee etsiä, kun haluat lisätä hedelmällisyyttä. Usko tai älä, monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, että he voivat parantaa orgasmiaan. He kohtelevat orgasmejaan luonnon antamina. Tämä ei ole totta. On tuotteita, joiden ensisijaisena tarkoituksena on auttaa meitä saamaan välitön erektio ja pidempiä orgasmeja lisäämällä siittiöiden määrää ja lisäämällä hedelmällisyyttä. Ja kaikki tämä voidaan tehdä luonnollisten ainesosien avulla.

Asiakkaat ovat aina kiinnostuneita saamaan parhaan vastineen rahoilleen. He eivät halua ostaa tuotteita, jotka eivät toimi tai voivat olla vaarallisia heidän terveydelleen. Tunnistamme tämän tarpeen ja pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen sekoituksen ainesosia ja jatkamaan uusien luonnollisten ratkaisujen etsimistä ongelmiisi.

Ainesosat siittiöiden tuotantoon

Ensimmäinen suositeltujen ainesosien ryhmä koostuu niistä, jotka vaikuttavat koko järjestelmään. Tässä on muutamia mahdollisia ainesosia tässä luettelossa:

  1. Maca Legendaarinen eteläamerikkalainen kasvitieteilijä, jonka on todistettu edistävän libidoa, tehoa ja energiaa.
  2. Sinkki – Sinkki on kivennäisaine, joka vastaa sukuelinten kehityksestä ja oikeasta toiminnasta sekä eturauhasen normaalista toiminnasta.
  3. Hawthorne – sisältää tehokkaita antioksidantteja ja luonnollisia bioflavonoideja, jotka tukevat koko sydän- ja verisuonijärjestelmän terveyttä. Tämä yrtti voi itse asiassa auttaa säätelemään sekä korkeaa että matalaa verenpainetta sen lisäksi, että se hajottaa hitaasti kolesteroli- ja rasvakertymiä kehossa.
  4. Avena sativa -uute – Avena sativa on kasvitieteellinen uute, jota on perinteisesti käytetty lisäämään voimaa, mieltä, henkeä ja kehoa. Saksan farmakopeasta on löydetty viittauksia avena sativan stimuloiviin vaikutuksiin - yleisnimi villikauran olki - jopa 200 vuotta sitten. Nykyaikaiset tutkimukset Institute for Advanced Study of Human Sexuality -tutkimuksessa ovat osoittaneet, että avena sativa auttaa seksuaalista kiihottumista.
  5. Ling Zhi on aasialainen kasvi, joka tunnetaan antiallergisista, anti-inflammatorisista, antibakteerisista ja antioksidanttisista vaikutuksistaan. Se lisää myös elinvoiman ja energian tunnetta. Samaa voidaan sanoa Tian Men Dongista, joka auttaa vakauttamaan painoa ja edistämään terveellistä unta.
  6. Fucus Vesiculosus tasapainottaa kilpirauhasen toimintaa ja lisää energiatasoja.

Seuraavaksi on ainesosia, jotka lisäävät testosteronitasoja.

Ainesosat testosteronin tuotantoon

Toinen ainesosien ryhmä on valmistettu luonnollisista aineista, jotka stimuloivat testosteronin tuotantoa kehossa. lisätäksesi sperman määrää jokaisen seksikerran aikana.

  1. Tästä ainesosasta tärkein on sinkkioksidi. Sinkki on kuuluisa siitä, että sillä on ratkaiseva rooli siittiöiden laadussa ja liikkuvuudessa. Sen vähemmän tunnettuja, mutta yhtä tärkeitä tehtäviä ovat testosteronin metaboloiminen sekä hedelmällisyyden ja seksuaalisen elinvoiman ylläpitäminen. Sen on osoitettu lisäävän siittiöiden määrää ja siittiöiden liikkuvuutta 80–200 % auttamalla testosteronin synteesiä.
  2. Ruotsin kukka – Siitepölyllä, kasvikunnan urossoluna, on ansaittu maine ylimääräisenä elinvoimana, elinvoimana ja miehisyytenä. Se tarjoaa kaikki biologiset tekijät, jotka ovat sukupuolihormonien esiasteita ja terveille lisääntymisjärjestelmille välttämättömiä mikroravinteita.
  3. Toinen testosteronin tehostaja on Dong Chong Xia Cao, aasialainen kasvi, jonka kuorta käytetään myös suojaamaan sydäntä ja maksaa tietyiltä myrkyiltä.
  4. Kolmas ryhmä koostuu ainesosista, jotka auttavat sinua saamaan kovaa erektiota avaamalla verisuonia ja virtaviivaistamalla veren virtausta kehon läpi ja erityisesti häpyalueella. Koska erektio on yksinkertaisesti veren virtaamista penikseen, voit helposti nähdä, miksi verenkierto on erittäin tärkeää kaikenlaiselle erektiolle. Voit myös nähdä, että king-size-erektio edellyttää parempaa verenkiertoa ja tervettä sydän- ja verisuonijärjestelmää.
  5. Drilizen ja Hong Hua Fen avaavat verisuonia ja edistävät verenkiertoa, samalla kun ne suojaavat verisuonia ja sydäntä 4', 5, 7- Trihydroksiflavoni ja San Guo Mu.
  6. Muira puama – Tämä brasilialainen yrtti Muira puama, jota kutsutaan myös nimellä murapuama, tunnetaan enimmäkseen tehokkaasta avustaan ​​erektiohäiriöiden ja libidon lisäämisessä sekä afrodisiaakina - mutta on myös erinomainen tonic lisää yleistä hyvinvointia ja henkistä väsymystä.
  7. Männynkuoriuute – Männynkuoriuute voi lisätä elimistön typpioksidin tuotantoa, joka on miehen seksuaaliseen reaktioon osallistuva kemikaali. Siitä voi olla hyötyä myös erektiohäiriöiden hoidossa.

Laaja tutkimus on johtanut meidät näihin ainesosiin, kun taas lukemattomien tuntien testaus on auttanut meitä löytämään oikean sekoituksen huipputuloksiin. Pidemmät ja kovemmat erektiot saavat leveän hymyn kumppanisi kasvoille, samalla kun voit lisätä hedelmällisyyttä ja nauttia seksistä enemmän kuin koskaan. Siihen ei liity riskiä, ​​ei taloudellista eikä terveydellistä. Kuten yllä olevasta luettelosta näet, kaikki ainesosat ovat täysin turvallisia.

Paranna miehen hedelmällisyyttä ja tehoa

Elämässämme tapahtuu usein tapauksia, joissa naiset eivät halua elää sellaisen miehen kanssa, jolla ei ole varaa seksuaaliseen nautintoon. Turvallisuus ei riitä; Haluamme myös kumppanimme vastaavan meitä seksuaalisesti. Naiset pysyvät todennäköisemmin miesten kanssa, jotka voivat saada heidät palamaan halusta ja kiihottamaan heidän mielikuvitustaan. Ja yksi tärkeimmistä puolista miesten vetovoimassa naista kohtaan on heidän miesten voimakkuus ja miesten kyvyt.

Siksi monet miehet eivät etsi ravintolisää tai vitamiinikompleksia, joka auttaisi heitä lisäämään miehen tehoa. Mutta ei ole olemassa vain ravintolisiä, joita voit käyttää siittiöiden määrän lisäämiseen. On myös muita tapoja ja keinoja. Ensinnäkin, harkitse monivitamiinivalmisteita, jotka tarjoavat elimistöllesi sinulle välttämättömiä lisäravinteita, varsinkin jos työskentelet kovasti tai viet uuvuttavaa elämäntapaa.

Sinun tulee juoda runsaasti puhdasta vettä joka päivä. Fyysiset harjoitukset voivat myös auttaa sinua, jos ne ovat säännöllisiä. Harkitse ruokavaliotasi erittäin huolellisesti. Yritä vähentää hampurilaisten ja muiden pikaruokien määrää, mutta lisää tuoreiden ja luonnollisten tuotteiden määrää. Yritä säädellä tupakointitapaasi, mikä kertoo huonosti siittiöiden määrästä, siemennesteen määrästä ja libidosta kokonaisuudessaan. Samaa voi sanoa alkoholista. Juo sitä normaaleissa suhteissa. On erittäin tärkeää saada riittävästi lepoa ja rentoutumista. Nuku niin paljon kuin tarvitset. Ja säännöllinen seksi on pakollinen osa. Nauti hyvästä seksistä ja hormonitaso auttaa sinua olemaan hyvässä kunnossa.

Saatavilla olevien miesten tehokkuutta lisäävien keinojen joukossa luonnolliset lisäravinteet ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Voit valita millä tahansa tavalla. Mutta tavalla tai toisella, sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen päätöksen tekemistä. Jos siis ymmärrät, että sinun on lisättävä miehen tehokkuuttasi, uskalla ottaa ensimmäinen askel ja valita sinulle parhaiten sopiva menetelmä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydellinen opas aknen lääkkeisiin ja hoitoihin

Mikä on akne? Kaikki puhuvat  aknesta , joten tämä termi on määritettävä. Akne on termi, jota tyypillisesti käytetään taliaineen (eli valkopäiden ja mustapäiden), märkärakkuloiden, kyhmyjen tai rakkojen sulkemiin huokosiin, jotka vaikuttavat kasvoihin, kaulaan, hartioihin, rintoihin, selkään, jalkojen yläosaan ja käsivarsiin. Akne on suuri ongelma lähes kaikille nuorille ja melko monille aikuisille, ja se kestää jonkin aikaa. Tämä ongelma on tyypillinen eri-ikäisille, -rotuisille ja -sukuisille ihmisille. Suuri joukko ihmisiä kaikissa maailman maissa kärsii siitä. Pahinta aknen suhteen on ruma märkärakkuloiden ja arpien ulkonäkö, jotka ovat usein seurausta aknesta. Aknella on huomattava sosiaalinen vaikutus. Rumat märkärakkulat saavat monet kiirehtimään apteekkiin tai apteekkiin, koska ihmiset ajattelevat, että akne vaikuttaa negatiivisesti heidän suhteisiinsa. Ihmiset käyttävät vuosittain tuhansia miljoonia dollareita maailmanlaajuisesti ostaakseen aknetuotteita. Aknen tyypit

Naisten libido salaisuuksien paljastaminen: Kattava opas naisten seksuaaliseen terveyteen

Monet naiset kokevat ongelmia seksielämässä ja etsivät ratkaisuja. Ongelmana on, että voit helposti löytää miehiä parantavan tuotteen: tunnetusta Viagrasta kaikkiin yrttipillereihin ja voiteisiin. Vaikka nämä vaihtoehdot lisäävät naisten seksihalua, ne on suunniteltu ja muotoiltu miehille ja voivat mahdollisesti aiheuttaa sivuvaikutuksia. Naisten libido-tarina Usein ongelmat , jotka liittyvät sukupuoliyhteyteen, pelottavat miehiä, koska he eivät ymmärrä, kuinka selviytyä niistä ja miten korjata tilanne. Eri lääkeyhtiöt hyötyvät räikeästi tästä ideasta tarjoamalla miehiä parantavia pillereitä miehille, jotka ovat huolissaan seksuaalisista suhteistaan. Kuitenkin valituksia alhaisesta libidosta voi nähdä myös naisilla, etenkin 40-vuotiailla. Tämä tilanne ilmaistaan ​​useimmissa tapauksissa nopeana kiinnostuksen ja/tai energian menettämisenä ennen kuin naiset koskaan saavuttavat orgasmia. Tämä ongelma vaivaa naisia ​​ja kasvaa ihmissuhteiden harmoniaa uhkaavaksi tekijäksi. Hyvin usei

Rintojen suurennusleikkaukseen liittyvät riskit: Turvallisuus ennen kaikkea!

Monet naiset haluavat suurentaa tissiään. Vastaus löytyy silikonigeelin asettamisesta tai rintaimplanttien lisäyksestä - rintaleikkaus . Kaikki tietävät, millaisia ​​vaarallisia seurauksia anestesialla voi olla. Lisäksi monet naiset voivat kärsiä kovista kipuista ja tarvitsevat pitkän toipumisajan, mikä tarkoittaa, että he eivät ole täysin mukana työ- ja perhe-elämässä. Potilaiden on otettava tabletteja kivun lievittämiseksi, koska rinnat ovat erittäin kipeät ja arat leikkauksen jälkeen. Se tarkoittaa, että koko rintojen suurentaminen leikkauksella on uskomattoman kallista ja riskialtista. Vaihtoehtoja, kuten injektiot, geelit, lääkkeet ja voiteet, voidaan tehdä ajattelematta kemikaalien ja hormonien käytön seurauksia. Yritä pysyä poissa näistä luonnottomista ratkaisuista. Mitä rintojen suurennusleikkaus oikein on ja kuinka välttää siihen liittyvät riskit? Ennen rintojen suurennusleikkausta Jos harkitset rintaleikkausta, sinun on keskusteltava kirurgisi kanssa rintojen suurentamisen