Siirry pääsisältöön

Miesten vähäisen siittiöiden määrän, heikon siemensyöksyn ja alhaisen hedelmällisyyden syiden paljastaminen

Palataanpa blogimme pääkysymykseen. Mikä on sperma? Mistä se tulee? 

Kiveksissäsi (kiveksissäsi) tuotetaan miljoonia siittiöitä joka päivä. Siittiösolut läpikäyvät luonnollisen solunjakautumisen, mikä väistämättä johtaa sen kypsymiseen. Siemensyöksyssä siittiöitä pumpataan miehen suomaan, jossa fruktoosia, siemennesteitä ja muita kemikaaleja erittyy. Siittiöt ja muut nesteet kiiruhtavat virtsarakon ohi virtsaputken kautta ja ulos peniksestäsi.

Tämä todistaa myös sen tosiasian, että jos lisätät siittiöiden määrää, sinulle tulee enemmän siittiöitä peniksestäsi , tämä tarkoittaa miellyttävämpiä supistuksia ja voimakkaampaa ja suurempaa orgasmia.

Jotta siittiöt pääsevät naisen kohdunkaulaan, sinun on koettava erektio, orgasmi ja siemensyöksy. Erektio tapahtuu, kun penistäsi stimuloidaan tai sinulla on eroottinen ajatus. Peniksen erektiokudoskammioihin tulee äkillinen verenpurkaus. Tämä vuorostaan ​​imee peniksen kovettua, suurentaa ja kohonnutta.

Jatkuvasti stimuloimalla syntyy orgasmi ja siemensyöksy. Orgasmi, joka tunnetaan nimellä seksuaalinen huipentuma, on miellyttävä emotionaalinen tai psykologinen reaktio, joka liittyy siemensyöksyyn. Orgasmissa on kaksi vaihetta: ensimmäinen, jota kutsutaan siemensyöksyn väistämättömyydeksi, tapahtuu kahdesta neljään sekuntia ennen siemensyöksyä.

Näiden ratkaisevien sekuntien aikana saatat olla tietoinen, että olet "tulemassa", etkä voinut tehdä mitään hallitaksesi sitä. Siemenrakkulat ja eturauhanen alkavat sykkiä. Orgasmin toinen vaihe tapahtuu, kun siemensyöksy tahattomasti siemensyöksyssä kouristuksessa. Työnnetään keskimäärin yksi teelusikallinen (2-15 millilitraa) siittiöitä, jotka sisältävät 40-150 miljoonaa siittiötä! "Ensimmäinen ruiskutus" sisältää tyypillisesti suurimman määrän siittiöitä.

Sen jälkeen käyt läpi toipumisjakson, jolloin et voi kokea toista orgasmia. Tämä voi kestää useita minuutteja ja joskus tunteja.

Kuten tästä lyhyestä viestistä huomaa, siittiöt ovat olennainen osa seksiä ja orgasmia. Jos lisäät siittiöiden määrää, voit parantaa hedelmällisyyttäsi, lisätä orgasmiesi voimaa ja jopa auttaa kumppaniasi nauttimaan seksistä enemmän. Toinen syy lisätä siittiöiden määrää, eikö?

Alhainen siittiöiden määrä ja heikot siemensyöksyt

Milloin miehen pitäisi olla huolissaan tilavuudestaan ​​ja voimakkuudestaan? Joskus siemensyöksyvolyymin dramaattinen väheneminen voi viitata jonkin siemensyöksykanavan tukkeutumiseen. Kanavan tukkeuma diagnosoidaan eturauhasen ultraäänellä. Muita mahdollisia tilavuuden vähenemisen syitä ovat retrogradinen siemensyöksy tai pitkäaikainen eturauhasen infektio (krooninen eturauhastulehdus).

Siemennesteen määrän väheneminen voi yksinkertaisesti olla normaali osa ikääntymistä, eikä se välttämättä johda hedelmällisyyden laskuun. Jos olet huolissasi siemensyöksyn määrästä, ulkonäöstä ja koostumuksesta, saattaa olla suositeltavaa harkita pätevän lääkärin suorittamaa siemennesteen testausta.

Tavallinen siemennesteanalyysi mittaa siemennesteen tilavuutta ja pH:ta, analysoi mikroskooppisesti roskien ja agglutinaation varalta, arvioi siittiöiden pitoisuuden ja morfologian, laskee siittiöiden leukosyytit ja tunnistaa kypsymättömät sukusolut. Yleensä tämä suoritetaan 2–7 päivän seksuaalisen pidättymisen jälkeen lääkärin vastaanotolla otetusta siemennestenäytteestä.

Lääkäri haluaa luultavasti myös tehdä testejä virtsatietulehduksen, tippurin ja klamydian sulkemiseksi pois. Monissa tapauksissa siemennesteanalyysi tuottaa tuloksia, jotka ovat teknisesti "normaalin" rajoissa, mutta miehet voivat silti tuntea olevansa tyytymättömiä orgasmien supistusvoimaan, siemensyöksynsä tilavuuteen ja ulkonäköön sekä hedelmällisyyteen. Heille ja miehille, jotka haluavat vain kokea lisääntyneen siemennesteen määrän lisäämän itseluottamuksen ja nautinnon, on olemassa erinomaisia ​​luonnollisia valmisteita, jotka ratkaisevat ongelman kokonaisvaltaisesti ja lisäävät siittiöiden määrää ilman sivuvaikutuksia.

Siittiöanalyysi

Siittiöiden analyysi on prosessi, jolla ihmisen tuottamien siittiöiden määrät määritetään ja sen laatu määritetään. Yleensä siittiöanalyysi määrätään kaikille miehille, jotka kärsivät hedelmättömyydestä. Pariskunnat, jotka haluavat lapsen, mutta kohtasivat ongelman täällä, hakeutuvat lääkäriin. Siittiöanalyysi on yksi ensimmäisistä asioista, jotka heidän on tehtävä, koska 30 prosenttia kaikista pariskunnista on hedelmättömiä heikon siittiöiden laadun vuoksi. Siittiöanalyysi on myös laajalti käytetty menetelmä sellaisten leikkausten, kuten vasektomia ja käänteisvasektomia, tehokkuuden tarkistamiseen.

Siittiöanalyysi vaatii erityisvalmisteluja, jos aiot pitää sitä. Ensinnäkin sinun ei pitäisi harrastaa seksuaalista toimintaa (joka päättyy siemensyöksyyn) 2-5 päivää ennen analyysipäivää. Näin tehdessäsi voit olla varma, että siittiöiden määrä on mahdollisimman suuri, mikä takaa arvioinnin tehokkuuden ja uskottavuuden. Voit myös yrittää lisätä siittiöiden määrää käyttämällä tilavuuspillereitä, jos siittiömääräsi ei riitä täydelliseen siittiöanalyysiin.

Lisäksi sinun tulee olla seksuaalisesti aktiivinen 1-2 viikkoa ennen siittiöanalyysin tekemistä, koska pitkä raittius voi aiheuttaa siittiöiden toimimattomuutta. On myös toivottavaa välttää alkoholin käyttöä useita päiviä ennen testiä ja kertoa lääkärillesi, jos käytät lääkkeitä.

Siittiöanalyysiä varten tarvitaan siittiönäyte. Voit ejakuloida sen pieneen näytekuppiin joko klinikalla tai sairaalan kylpyhuoneessa, jossa testi tehdään, tai kodin rauhassa. Yleisin tapa kerätä näyte on masturbaatio pieneen näytekuppiin. Mutta voit tehdä sen myös seksin jälkeen joko keräämällä siittiöt kondomista (voit laittaa sen erityiseen astiaan, jotta se ei vuoda tai rikkoudu) tai ejakuloimalla näytekuppiin seksin aikana.

Miksi siittiöiden määrä on tärkeä?

Miehet yleensä lisäävät siittiöiden määrää parantaakseen suorituskykyä sängyssä, saavuttaakseen pidempiä orgasmeja ja tyydyttääkseen rakastajiaan. Mutta tämä herättää kysymyksen: pitävätkö naiset suuresta siittiömäärästä?

Vastaus on... Kyllä, he pitävät. Kauneuden ja seksin vetovoimaa koskevia standardeja ei ole keksinyt yksikään seksiasiantuntija. Ne ovat koodattu syvälle omiin geeneihimme, ja meillä on vähän valinnanvaraa tietyistä asioista, pidämmekö niistä vai emme. Useimmat naiset pitävät itsevarmista ja intohimoisista miehistä. Aivan kuten ajatus peniksen laajentumisesta, karvaisesta rinnasta tai syvästä äänestä, naiset katso suuri cum-kuorma osana miesten huippua.

Sillä ei ole väliä, näkevätkö naiset suuremman taakan sotkuisena vai karkeana aivojensa rationaalisella tasolla. He pitävät siitä edelleen syvällä sisällään, koska se painaa painikkeita heidän mielensä alkeellisimmassa osassa. Aivan kuten miehet edelleen rakastuvat isoihin rintoihin huolimatta kaikista muotitrendeistä, jotka pyyhkäisivät yli tämän maailman.

Mikä vie meidät seuraavaan loogiseen kysymykseen: jos minulla on pieni kuorma, kuinka saan siitä isomman. No, koska naistenne onnellisuus on vaakalaudalla, annan sinulle nopean vastauksen. Tehtävä on saada käsiisi joitain niistä upeista yrteistä, kuten musli- ja reishi-sienistä, jotka auttoivat monia miehiä lisäämään siittiöiden määrää. Voit valita tuotteen, joka sisältää suurimman osan ihmisen tuntemista erektiota tehostavista yrteistä. Ne auttavat sinua saamaan erektion ja lisäämään siittiöiden määrää. Jopa 500 prosentin raportoidulla siittiöiden määrässä ne ovat äärimmäisiä työkaluja miehelle, joka haluaa siirtyä pois keskimääräisestä joukosta ja lähemmäs huippua.

Siittiömäärä ja rakastelu

Rakastelun tekeminen on avioliiton olennaisin osa-alue, koska siellä mies ja nainen voivat ilmaista intiimimmän kiintymyksen toisiaan kohtaan. Vaikka fyysinen vetovoima ja nautinto ovat seksin kannalta elintärkeitä, toiminta ylittää fyysisen liiton vahvistamalla ja syventämällä parin suhdetta. Siksi on erittäin tärkeää, että sekä mies että nainen tekevät osansa tyydyttääkseen täysin toistensa tarpeet sängyssä.

Valitettavasti kaikki parit eivät pysty nauttimaan hyvästä seksistä useista syistä, joista osa liittyy miehen seksuaaliterveyden ongelmiin. Kun otetaan huomioon seksin arvo miehille, ei ole yllättävää, miksi Suomessa myydään runsaasti penisparannuspillereitä. markkinoilla tänään. Nämä lääkkeet eivät ainoastaan ​​paranna miesten lisääntymisterveyttä ja seksielämää, vaan ne myös säästävät miehiä turhautumisesta ja hämmennykseltä, joka johtuu siitä, että he eivät pysty saavuttamaan hyvää suorituskykyä sängyssä.

Vaikka monet lääkevalmistajat ja jakelijat ovat keskittyneet erektiohäiriöiden ja peniksen laajentumisen hoitoon, on nyt myös yrityksiä, jotka käsittelevät siittiöongelmaa ja markkinoivat pillereitä, jotka auttavat lisäämään siittiöiden määrää.

Orgasmi on tärkeä osa rakastelua, joka usein aiheuttaa huolta miehissä. Jotkut miehet ovat turhautuneita siitä, että ovat saavuttaneet huippunsa liian aikaisin tai eivät voi tulla ollenkaan, toiset eivät ole tyytyväisiä siittiöiden määrään. Vaikka miehet voivat korjata tämän miehen lisääntymisterveyden puutteen nykyaikaisilla ravintolisillä, sinun tulee olla erittäin varovainen ja valita lääkärin suosittelemia pillereitä ilman sivuvaikutuksia.

Syyt vähäiseen siittiöiden määrästä ja heikoista siemensyöksyistä: tupakointi ja juominen

Lahey Hitchcock Medical Centerin (Burlington, Massachusetts) Endokrinologian osaston tekemän tutkimuksen mukaan tupakointi aiheuttaa unen aikana tapahtuvien spontaanien erektioiden lukumäärän merkittävä lasku.

-Nämä erektiot ovat yksi hyvästä verenkierrosta ja terveestä seksielämästä kertovia merkkejä. Niiden tiheyden tai voimakkuuden väheneminen on varma merkki siitä, että erektiohäiriöt on lähellä. Tutkimus on myös osoittanut, että tupakoimatta jättäminen vain 24 tunnin ajan lisäsi dramaattisesti spontaanin erektion laatua. Tupakointi on myös monien muiden ongelmien, kuten keuhkosyövän, syy.

- Saksan Lyypekin yliopistollisen lääketieteellisen koulun psykiatrian osasto julkaisi tutkimuksen, joka osoitti, että runsaat juovat kärsivät useammin erektiohäiriöistä kuin satunnaiset juojat.

- Alkoholilla on taipumus saada aikaan miellyttävä rentoutumistila, ja sen uskotaan yleisesti vaikuttavan positiivisesti libidoon. Alkoholi on kuitenkin suppressantti ja sillä on suuri negatiivinen vaikutus libidoon. Se tekee myös miesten vaikeammaksi saavuttaa ja ylläpitää erektiota.

- Lawrence Livermore National Laboratory, jota hallinnoi ja ylläpitää Kalifornian yliopisto, on tehnyt oman tutkimuksensa tupakoinnin vaikutuksista teini-ikäisten keskuudessa. Tutkimus paljasti, että tupakoinnilla on tuhoisa vaikutus sperman määrään.

- Tämä tarkoittaa, että raskaasti tupakoivat teini-ikäiset vaarantavat mahdollisuutensa saada lapsia ja lisäävät myös riskiä saada lapsia, jotka kärsivät erilaisista geneettisistä ongelmista isältä tai äidiltä saadun vaurioituneen DNA:n vuoksi.

- Bernin yliopisto, Sveitsi on tukenut tätä havaintoa julkistamalla oman tutkimuksensa tulokset. Sveitsissä tehty tilastollinen analyysi osoitti, että tupakoitsijoiden siittiöiden laatu on huomattavasti heikompi verrattuna tupakoimattomiin. Myös siittiöiden keskittyminen vaikutti voimakkaasti.

Syyt vähäiseen siittiöiden määrästä ja heikoista siemensyöksyistä: ruokavalio ja ravitsemus

Yksi ​​asioista, jotka useimmat ihmiset jättävät huomioimatta päivittäisissä rutiineissaan, on se, että ruoka on muutakin kuin makuhermoja kutitteleva ja vatsasi täyttäminen. Ruoka on myös päivittäinen lähde useille aineille, joita tarvitaan kehosi asianmukaiseen toimintaan.

Tärkein lisä ruokavalioon on sinkki. Tällä metallilla on ratkaiseva rooli ihmiskehossa auttamalla antioksidanttien toimintaa ja siten hidastaen ikääntymisprosessia. Se myös stabiloi DNA:ta siittiösoluissa ja varmistaa siten vahvan ja terveen geneettisen materiaalin toimituksen. Monet ihmiset eivät tiedä, että sinkin puute päivittäisessä ruokavaliossa voi alentaa miesten hedelmällisyyttä, koska elimistö tuottaa vähemmän siittiöitä ja siittiösolut eivät ole enää tarpeeksi vahvoja matkaan.

Paras sinkin lähde ruokavaliossasi ovat osterit. Osterit kuitenkin ruokkivat merten pohjaa, jotka ovat yhä enemmän raskasmetallien ja kemikaalien saastuttamia. Muita hyviä sinkin lähteitä ovat eläinproteiinit, kuten sianliha, naudanliha ja siipikarja. Liha on itse asiassa paras tapa saada päivittäinen sinkkiannos, koska elimistö imee sen paljon helpommin tästä lähteestä. Lisäksi muiden viljojen ja täysjyväleipien sisältämien aineiden tiedetään vähentävän sinkin imeytymistä.

Muita hyviä sinkin lähteitä ovat pavut, pähkinät, kurpitsansiemenet ja auringonkukansiemenet. Sinun tulisi yrittää sisällyttää nämä ruoat ruokavalioosi niin usein kuin mahdollista. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että liiallinen sinkki ei ole hyväksi elimistöllesi, koska sillä on taipumus vähentää muiden tärkeiden metallien, kuten raudan ja kuparin, imeytymistä.

Syyt vähäiseen siittiöiden määrästä ja heikoista siemensyöksyistä: Hormonit

Yksi ​​nykyihmisten huolestuttavimmista trendeistä on andropaussi. Andropaussi on miesten vastine naisten vaihdevuodet, joka vaikuttaa yleensä 40–55-vuotiaisiin miehiin. Vain 100 vuotta sitten andropaussi alkoi vasta 50-luvulla, mutta teollistunut yhteiskunta, jossa me kaikki elämme, on muuttanut andropaussin miehen laukaisemiseksi. Kehon tuottaman testosteronin määrän äkillinen lasku, joka on andropaussin merkki, ei ole enää luonnon prosessi, vaan se voi alkaa 40-luvun alussa useiden kemikaalien jatkuvasta läsnäolosta. Nämä kemikaalit toimivat synteettisenä estrogeenina miehen kehossa ja aiheuttavat tiettyjä muutoksia fyysisellä ja psyykkisellä tasolla.

Andropaussiin liittyviä oireita ovat: eturauhasongelmat, mielialan vaihtelut ja masennus, impotenssi, alhainen sukupuolihalu ja alhainen siittiöiden määrä, painonnousu, alhainen verensokeri tai diabetes, ihon kuivuus, luukado, väsymys, ahdistuneisuus, sinkin heikko imeytyminen , lisääntynyt sydänkohtausten ja nesteen kertymisen mahdollisuus. Ksenoestrogeenit (samankaltaiset kuin estrogeenit, mutta niitä ei tuoteta elimistössä) häiritsevät luonnollista hormonitasapainoa ja johtavat andropaussin varhaiseen puhkeamiseen. Nämä ksenoestrogeenit ovat seurausta jatkuvasta altistumisestamme modernin elämän erilaisille tuotteille. Lyhyt luettelo ksenoestrogeenilähteistä:

  • torjunta-aineet
  • rikkakasvien torjunta-aineet
  • muoviset kääreet
  • muoviset juomapullot
  • liha hormonipitoisella ruoalla kasvatetuista eläimistä
  • Pesuaineet
  • Saasteet

Tohtori Allan Lieberman, työterveyskeskuksesta

Yksi mahdollinen vastaus sukupuolihalun putoamiseen on sinkki. Sinkki on elintärkeää eturauhasen, kivesten, immuunijärjestelmän terveelle toiminnalle, haavojen paranemiselle ja on osa noin 300 entsyymiä. On olemassa useita täysin luonnollisia yrttipillereitä, jotka voivat lisätä siittiöiden määrää ja yleistä libidoa vain siksi, että ne ovat erinomainen sinkin lähde. Jos sinusta tuntuu, ettet ole enää innokas seksiin kuin ennen, tai jos lääkäri kertoi sinulle, että siittiömääräsi on normaalia pienempi, sinun tulee kokeilla heitä. Epäterveellisten elämäntapojen valinnoista eroon pääsemisen, harjoittelun ja näiden siemennestettä lisäävien pillereiden yhdistelmän pitäisi riittää palauttamaan seksin tarve ja kaikki seksuaalisen tyydytyksen tuomat nautinnot.

Syyt vähäiseen siittiöiden määrästä ja heikoista siemensyöksyistä: Liikalihavuus

Liikalihavuuden leviäminen teollistuneeseen maailmaan ja sarja varoituksia tästä kasvavasta ongelmasta muualta maailmasta on esitetty monia kysymyksiä siitä, kuinka liikalihavuus vaikuttaisi miljoonien ihmisiin. Yksi tällainen kysymys on tämän artikkelin otsikko. Vielä ei ole tehty tutkimuksia sen selvittämiseksi, onko liikalihavuudella välitöntä vaikutusta siittiöiden laatuun, mutta tiede on jo tunnistanut useita epäsuoria yhteyksiä lihavuuden ja sukupuolen ja siittiöiden laadun heikkenemisen välillä.

Tiedämme tosiasiallisesti, että ylipainoisilla ja lihavilla ihmisillä on taipumus vähentää ponnisteluja aina kun mahdollista. Tällä on suuri vaikutus seksiin, koska säännöllinen ponnistus on ratkaisevan tärkeää testosteronin erittymiselle kehossa. Testosteroni ei säätele siittiöiden laatua, mutta se vaikuttaa sukupuolihaluun ja miehen libidoon sekä siittiöiden kasvuun kivekset. Juuri tämä kudos tuottaa siittiöitä. Testosteronitason normaalin tason lasku, joka väistämättä tapahtuu jokaiselle "sohvaperunan" henkilölle, joka pyrkii välttämään ponnistuksia, johtaa libidon laskuun. Ihminen ei ole enää niin kiinnostunut seksistä kuin ennen, eikä hän saa siitä niin paljon iloa kuin ennen. Yhdessä toistuvaan altistumiseen aineille, jotka jäljittelevät estrogeenihormonin vaikutuksia, alhainen testosteronitaso voi johtaa peniksen ja kivesten kutistumiseen.

Lisäksi ylipainoisilla tai liikalihavilla ihmisillä voi olla epätasapainoinen ruokavalio, joka yleensä jättää pois sinkkipitoiset ruoat. Sinkki on yksi tärkeimmistä kivennäisaineista, jotka pääsevät ihmiskehoon ruoan kautta. Sitä löytyy ostereista, papuista, pähkinöistä ja siemenistä. Sinkin puutteesta, joka johtuu sinkin riittämättömästä saannista tai imeytymisestä, on tunnusomaista hiustenlähtö, ihovauriot ja kehon kudosten häviäminen. Sinkki on erittäin tärkeä siittiöiden tuotannon kannalta ja siittiöiden laadun ja liikkuvuuden ylläpitämiseksi, ja sen on todistettu auttavan lisäämään siittiöiden määrää. Ilman tarpeeksi sinkkiä siittiöiden laatu kärsii.

Syyt vähäiseen siittiöiden määrästä ja heikoista siemensyöksyistä: Seksuaalisen suorituskyvyn ahdistus

Hyvä seksi on hyväksi keholle ja terveydelle, liiallinen määrä voi aiheuttaa seksiin liittyviä sairauksia ja jopa seksiriippuvuutta. Joskus tämä riippuvuus alkaa hyvästä seksuaalisesta suorituskyvystä, joka johtaa usein seksiin kumppanin tai muiden ihmisten kanssa. Tämän seurauksena kyseinen henkilö ei kestä päivää ilman seksiä jonkun kanssa, edes maksaa prostituoiduille vain siitä, että he tekevät sen. Seksi tuntemattomien kanssa saattaa laukaista HIV:n tai sukupuolitaudin kehittymisen kehossa.

Seksiriippuvuus johtui ihmisistä, jotka käyttävät seksiä ulostulona ongelmiinsa ja stressiin elämässään. Koska he ovat emotionaalisesti ja henkisesti uupuneita, he käyttävät seksiä saadakseen nautinnon ja hyvän tunteen Sexual Performancen kautta. Joka päivä he jatkavat sitä vain selviytyäkseen päivän. Koska heistä tulee riippuvaisia ​​seksistä, heidän on vaikea hallita seksuaalisia halujaan. Vastaavasti itsetyydytys on yksi seksiriippuvuuden muoto, jossa mies tulee riippuvaiseksi esineistä saadakseen mielihyvää ja mukavuutta. Joskus masturboivat ihmiset eivät halua seksiä oikeiden ihmisten kanssa. He mieluummin pysyisivät himon ja mielikuvituksen maailmassa, koska he teeskentelevät, että heidän fantasioidensa kohde on seksuaalista tyydytystä. Vaikka seksiriippuvuus voi olla vakava riippuvuus, se on parannettavissa ja sitä voidaan hoitaa käymällä hoitokeskuksissa, joissa henkilön seksiasioista voidaan keskustella avoimesti. Tällä tavalla henkilö paranee ja alkaa elää elämää ilman seksin tarvetta.

Yksi surullisimmista asioista, mitä jollekin voi tapahtua, olisi saada selville, ettei seksi ole enää niin hyvää kuin ennen. Ongelmia voi olla erilaisia, kuten esimerkiksi et saa erektiota tai on ongelmia peniksen koosta tai orgasmi ei ole todella voimakas. Onneksi nykyaikainen lääketiede voi auttaa miehiä kaikissa näissä ongelmissa, voit lisätä siittiöiden määrää, lisätä seksihalua ja yleistä suorituskykyä.

Lisää siittiöiden tuotantoa 

Miksi joidenkin miesten on lisättävä spermantuotantoa? On monia tekijöitä, jotka saavat heidät tekemään sen. Ensinnäkin miehet haluavat parantaa hedelmällisyyttään ja orgasmin voimakkuutta.

On ryhdyttävä tiettyihin toimiin, jos hän haluaa lisätä siittiöiden tuotantoa. Nykyään miehet voivat hyödyntää uskomattomia saavutuksia miesten seksuaaliterveystieteen alalla, mikä parantaa heidän tehoaan, siittiösolujen määrää ja voi vahvistaa orgasmia. Myös virallinen lääketiede tukee näitä tuotteita.

Viimeisen vuosikymmenen aikana on tehty paljon tutkimuksia miesten seksuaaliterveydestä. Lääkärit suosittelevat ravintolisien käyttöä miesten seksuaalisten ongelmien ratkaisemiseksi. Jos tavoitteenasi on lisätä siittiöiden tuotantoa, ei ole parempaa tapaa tehdä sitä kuin käyttää tätä tarkoitusta varten tehtyjä lisäravinteita. Ravintolisien käyttö ei ole ainoa käytettävissä oleva tekniikka, mutta se on erittäin suotuisa. Terveydenhuollon tarjoajat sanovat, että se on turvallista ja tehokasta ja tyypillisesti jopa tehokkaampaa kuin penisharjoitukset.

Tuotteiden määrä on nykyään suuri tällä alalla. Erityinen menetelmä kehitettiin määritellyn tuloksen saavuttamiseksi ja siittiöiden tuotannon lisäämiseksi. Erilaisten miellyttävien tulosten joukossa nämä tuotteet ovat yleensä parempi seksuaalinen vaste ja suorituskyky, erittäin voimakkaat ja pidemmät orgasmit, suurempi määrä siemennestettä, valkoisempi, erittäin vahva ulkonäkö ja rakenne, parempi siemensyöksy ja kohonnut supistumisvoimakkuus.

On tunnettu tosiasia, että monet naiset eroavat kumppaneistaan, jos he eivät tyydytä seksiä. Nautinto on yhtä tärkeä kuin turvallisuus. Naiset pitävät miehistä, jotka herättävät seksuaalista jännitystä ja vetoavat heihin. He pitävät miehistä, jotka sekoittavat heidän vertansa. Miesten voimakkuus on hyvin erottuva näkökohta, jonka jokainen nainen haluaa kumppaninsa omaavan.

Se on valtava syy miesten lisäravinteisiin. On olemassa erilaisia ​​keinoja ja luonnollisia lisäravinteita, joiden avulla miehet voivat lisätä siittiöiden tuotantoa. Yksi laajalti käytetyistä menetelmistä sisältää monivitamiinikompleksin saannin. Se auttaa voittamaan joitain stressin ja huonojen tapojen jälkivaikutuksia.

Toinen keino on juoda paljon vettä päivän aikana. Lisäksi muista, että säännöllinen fyysinen harjoittelu pitää kehosi kunnossa ja miestoiminnat kohtuullisella tasolla. Harkitse ruokavaliotasi erittäin huolellisesti. Yritä vähentää hampurilaisten ja muiden pikaruokien määrää, mutta lisää tuoreiden ja luonnollisten tuotteiden määrää. Jos et lopeta, niin ainakin hallitse tupakointitottumuksiasi. Tupakoinnin haitat siemennesteen määrälle ja määrälle sekä libidolle yleensä on tieteellisesti todistettu. Myös juomisen tulee olla vastuullista. Älä ajattele, että sinun täytyy unohtaa alkoholi, mutta sitä tulisi rajoittaa. Älä unohda hyvää lepoa. Jos nukut tarpeeksi joka yö, olet täynnä energiaa ja seksihalua. Ja lopuksi meidän on sanottava, että sinulla on aktiivinen miellyttävä seksuaalinen kokemus koko ajan - tämä pitää sinut kunnossa ja energisenä.

Monien käytettävissä olevien keinojen joukossa siittiöiden tuotannon lisäämiseksi luonnolliset volyymipillerit ovat osoittautuneet parhaiksi. tehokas. Sinun on valittava sinulle paras vaihtoehto. Lääkärin kuuleminen olisi hyvä idea ennen lopullisen valinnan tekemistä. Vain lääkärisi, joka tietää melkein kaiken terveydestäsi, voi antaa sinulle hyödyllisiä ja käytännöllisiä neuvoja. Silloin olet varma, että valitsemasi menetelmällä on paras mahdollinen vaikutus ja saavutat tavoitteesi, lisäät siittiöiden tuotantoa. Jätä huolesi sivuun. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydellinen opas aknen lääkkeisiin ja hoitoihin

Mikä on akne? Kaikki puhuvat  aknesta , joten tämä termi on määritettävä. Akne on termi, jota tyypillisesti käytetään taliaineen (eli valkopäiden ja mustapäiden), märkärakkuloiden, kyhmyjen tai rakkojen sulkemiin huokosiin, jotka vaikuttavat kasvoihin, kaulaan, hartioihin, rintoihin, selkään, jalkojen yläosaan ja käsivarsiin. Akne on suuri ongelma lähes kaikille nuorille ja melko monille aikuisille, ja se kestää jonkin aikaa. Tämä ongelma on tyypillinen eri-ikäisille, -rotuisille ja -sukuisille ihmisille. Suuri joukko ihmisiä kaikissa maailman maissa kärsii siitä. Pahinta aknen suhteen on ruma märkärakkuloiden ja arpien ulkonäkö, jotka ovat usein seurausta aknesta. Aknella on huomattava sosiaalinen vaikutus. Rumat märkärakkulat saavat monet kiirehtimään apteekkiin tai apteekkiin, koska ihmiset ajattelevat, että akne vaikuttaa negatiivisesti heidän suhteisiinsa. Ihmiset käyttävät vuosittain tuhansia miljoonia dollareita maailmanlaajuisesti ostaakseen aknetuotteita. Aknen tyypit

Naisten libido salaisuuksien paljastaminen: Kattava opas naisten seksuaaliseen terveyteen

Monet naiset kokevat ongelmia seksielämässä ja etsivät ratkaisuja. Ongelmana on, että voit helposti löytää miehiä parantavan tuotteen: tunnetusta Viagrasta kaikkiin yrttipillereihin ja voiteisiin. Vaikka nämä vaihtoehdot lisäävät naisten seksihalua, ne on suunniteltu ja muotoiltu miehille ja voivat mahdollisesti aiheuttaa sivuvaikutuksia. Naisten libido-tarina Usein ongelmat , jotka liittyvät sukupuoliyhteyteen, pelottavat miehiä, koska he eivät ymmärrä, kuinka selviytyä niistä ja miten korjata tilanne. Eri lääkeyhtiöt hyötyvät räikeästi tästä ideasta tarjoamalla miehiä parantavia pillereitä miehille, jotka ovat huolissaan seksuaalisista suhteistaan. Kuitenkin valituksia alhaisesta libidosta voi nähdä myös naisilla, etenkin 40-vuotiailla. Tämä tilanne ilmaistaan ​​useimmissa tapauksissa nopeana kiinnostuksen ja/tai energian menettämisenä ennen kuin naiset koskaan saavuttavat orgasmia. Tämä ongelma vaivaa naisia ​​ja kasvaa ihmissuhteiden harmoniaa uhkaavaksi tekijäksi. Hyvin usei

Rintojen suurennusleikkaukseen liittyvät riskit: Turvallisuus ennen kaikkea!

Monet naiset haluavat suurentaa tissiään. Vastaus löytyy silikonigeelin asettamisesta tai rintaimplanttien lisäyksestä - rintaleikkaus . Kaikki tietävät, millaisia ​​vaarallisia seurauksia anestesialla voi olla. Lisäksi monet naiset voivat kärsiä kovista kipuista ja tarvitsevat pitkän toipumisajan, mikä tarkoittaa, että he eivät ole täysin mukana työ- ja perhe-elämässä. Potilaiden on otettava tabletteja kivun lievittämiseksi, koska rinnat ovat erittäin kipeät ja arat leikkauksen jälkeen. Se tarkoittaa, että koko rintojen suurentaminen leikkauksella on uskomattoman kallista ja riskialtista. Vaihtoehtoja, kuten injektiot, geelit, lääkkeet ja voiteet, voidaan tehdä ajattelematta kemikaalien ja hormonien käytön seurauksia. Yritä pysyä poissa näistä luonnottomista ratkaisuista. Mitä rintojen suurennusleikkaus oikein on ja kuinka välttää siihen liittyvät riskit? Ennen rintojen suurennusleikkausta Jos harkitset rintaleikkausta, sinun on keskusteltava kirurgisi kanssa rintojen suurentamisen