Siirry pääsisältöön

Kattava opas rintojen parantamiseen: luonnolliset lääkkeet vai leikkaus?

Rintojen parantaminen

Sadat tuhannet naiset kaikkialla maailmassa toivovat isompia rintoja. Siitä huolimatta suurin osa näistä naisista ei koskaan harjoita minkäänlaista rintojen parantamista. Vaikka he haluaisivat isompia rintoja, nämä naiset eivät ole halukkaita alistamaan itseään rintojen kohotusleikkauksen vaaroille tai nöyryytyksille – ja kuka voisi syyttää heitä?


Rehellisesti sanottuna useimmat rintojen parannusleikkaukset eivät tuota täydellisiä tuloksia. Jopa naiset, jotka valitsevat vaatimattoman B-kupin tai C-kupin lisäyksen, voivat päätyä epäluonnollisiin tai epätasaisiin implantteihin. Kun ajatellaan, että implantteja käyttävillä naisilla on 21 prosentin lisäys syöpään, leikkaus tuskin vaikuta sen arvoiselta. Useimmat älykkäät naiset eläisivät mieluummin pettymyksen A-kupin kanssa kuin kuluttaisivat tuhansia dollareita terveytensä vaarantamiseen suurempien rintojen vuoksi.

Hyvä uutinen on, että on olemassa täysin luonnollinen kasviperäinen vaihtoehto. Tutkimukset osoittavat, että naiset, jotka käyttävät rintojen tehostamispillereitä, kokevat monia positiivisia vaikutuksia, joita he saisivat estrogeeni. Tuloksena ovat suuremmat, kiinteämmät ja täyteläisemmät rinnat sekä PMS-oireiden ja vaihdevuosien oireiden väheneminen. Turvallisiin, luonnollisiin ja kauniisiin rintoihin rintojen kohotuspillerit ovat ratkaisu.

Luonnollinen rintojen parantaminen

Jos naisilta kysyttäisiin, mistä naisen kehon osasta he pitävät vähiten, melkein jokainen nainen mainitsisi rinnansa. Kiinteät, täyteläiset ja suuret rinnat eivät tietenkään ole yleisiä naisilla. Monet naiset etsivät rintojen suurenemista, ja useimmat harkitsevat suurempien rintojen leikkausta.

Vaikka mikään vaihtoehtoisista rintojen suurennushoidoista ei anna naiselle Hollywood-tähden rintoja, oikeiden lisäravinteiden käyttö voi kasvattaa rintojen kokoa jopa kahdella kupilla, lisätä kiinteyttä ja näyttää yksittäisten rintojen muotoja.

Jos haluat kokeilla luonnollisia rintojen suurennuspillereitä, sinun tulee katsoa suosituksia, arvosteluja ja luultavasti online-foorumeita. Näyttävätkö ne kaikki yhden henkilön säveltäviltä? Vai näyttävätkö ne aidolta ja oikeiden asiakkaiden julkaisemia? Jos he kaikki lukevat samaa, ole epäluuloinen.

Luonnollista rintojen parantamista ei pidä pitää nopeana ratkaisuna. Kuten kaikki kasviperäiset luonnolliset hoidot, rintojen suureneminen voi kestää viikkoja ja kuukausia toivottujen tulosten saavuttamiseksi. Mutta kärsivällisyyttä noudattaen korkealaatuisten kasviperäisten rintojen suurentamistuotteiden käyttö lisää naisen itseylpeyttä ja antaa hänelle paljon paremman kuvan itsestään, pienellä rintojen lisäyksen avulla.

Rintojen itsetutkimus parantaa rintojen terveyttä

Terveet muutokset läpi elämän: Kuukausittaisen rintojen itsetutkimuksen tekeminen on paras tapa pysyä perillä rintojen syklisistä muutoksista. Opit tuntemaan alueen paremmin kuin terveydenhuoltotiimisi ja huomaat muutokset helposti. Vuosittainen kliininen tutkimus auttaa dokumentoimaan rintojen terveyden, joten varaa säännöllinen tapaamisaika sitä varten! Murrosiän ja vaihdevuosien välillä rinnat käyvät läpi monia muutoksia, joihin vaikuttavat hormonit, ruokavalio ja liikunta. Suurin osa näistä muutoksista on luonnollisia ja terveellisiä!

Teini-ikä (murrosikä): Teini-iässä, kuukausittaisen kiertosi alkaessa, kehosi alkaa kypsyä, ja saat käyriä ja voit huomata ihomuutoksia (kuten aknea) ja jopa hiuksia. voi muuttaa väriä tai rakennetta. Rintakudos kehittyy myös tänä aikana, ja se voi olla aluksi tiheää ja kiinteää, varsinkin jos olet pienirintainen. Perheen samankaltaisuus: Tässä vaiheessa ei ole liian aikaista tietää perheesi terveyshistoriaa, joten kysy naissukulaisiltasi (äidiltä, ​​tädiltä, ​​isoäidiltä), oliko heillä fibrokystisiä ongelmia rinnoissa tai tavallisia kystoja. Jos näin on, saatat myös kokea niitä. Ei hätää - kystat ovat hyvänlaatuisia - mutta haluat tietää, missä ne ovat, ja jos ne tulevat ja menevät, jotta ne voidaan erottaa muista rintojen piirteistä.

Enemmän muotoja ja lapsia (synnyttäjävuodet): Kun kehosi on valmistautunut äitiyteen, jos tulet raskaaksi ja synnytät lapsia, ja myös jos imetät lapsia, tämä aiheuttaa enemmän muutoksia rinnoissasi, kuten samoin kuin muualla kehossasi. Rinnat voivat kasvaa ja arkuttaa raskauden aikana, ja ne saattavat tarvita enemmän tukea. Älä unohda BSE-tautiasi tänä aikana, vaan pysy perillä muutoksista. Muista, että raskaus ja imetys auttavat yhdessä vähentämään rintasyövän riskiä.

Kypsyys (Vaihdevuodet): Vaihdevuodet tuo myös muutoksia rintoihin, koska estrogeeni- ja progesteronitasosi laskevat, rintakudos voi muuttua vähemmän kiinteäksi ja levitä eri tavalla kuin teini-ikäisinä ja raskaana olevina vuosina. Pysy rintojen itsetutkimuksissa myös näinä vuosina, jotta normaalit muutokset ovat sinulle tuttuja. Vähemmän tiheässä rintakudoksessa näyttää olevan enemmän kyhmyjä ja kuoppia, mutta muista, että 90 % rintojen kyhmyistä on hyvänlaatuisia.

Oikea rintojen suurentamisratkaisun valinta

Voit tuntea olosi turhautuneeksi ja hämmentyneeksi seuloessasi valtavan määrän rintojen suurennustuotteita. Joskus voi olla vaikeaa olla tietämättä, mitkä ratkaisuista ovat kivuttomia ja täysin luonnollisia. Kun sinulla on kaikki tarvittavat tiedot käsillä, on melko helppoa tehdä oikea valinta rintojen suurennusratkaisusta, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi.

1. Voiteet. Synteettiset hormonit ovat rintojen suurennusvoiteiden peruselementtejä. Ne on yhdistetty sellaisiin kuolemaan johtaviin sairauksiin kuin syöpä ja sydänkohtaus. Tällaisten todistamattomien ratkaisujen pitkäaikaiset kielteiset vaikutukset on selvitettävä. siksi siihen liittyy suuri määrä negatiivisia tuloksia.

2. Toinen keino, hormonin injektio rintakudokseen, voi aiheuttaa vieläkin vaarallisempia sivuvaikutuksia, vaikka se tarjoaa tiettyjä tuloksia.

3. Rintojen leikkaus. Monet naiset valitsevat tämän menetelmän, koska he vapautuvat välittömästi vastuusta. Ihollesi jää kuitenkin varmasti arpia. Lisäksi rintaimplantit voivat käyttäytyä arvaamattomasti ja haitata rintasyövän diagnosointia.

4. Rintapumput. Se voi johtaa rintojen vääristymiseen tai jopa rintasyöpään! Pumppaus on elimistölle luonnotonta ja voi pitkällä aikavälillä olla erittäin vaarallista.

5. Harjoitukset. Rintojen suurentamiseen tähtäävät erikoisharjoitukset ovat melko turvallisia eivätkä kalliita, mutta niiden tehokkuudesta ei ole todistettua näyttöä.

6. Erikoisalusvaatteiden – korsettien ja rintaliivien – ostaminen, sen lisäksi, että ne ovat melko kalliita, ne toimivat vain puettuna. Joskus alusvaatteet saavat rinnat näyttämään keinotekoisilta ja epänormaaleilta. Lisäksi se saa naiset tuntemaan olonsa noloiksi, kun he laittavat heidät pois kumppaninsa edessä.

7. Rintojen pillerit. Yrttipillerit valmistetaan ilman säilöntäaineita, kemikaaleja, synteettisiä hormoneja tai väriaineita. Rintapillerit tekevät rinnoistasi kiinteämmät, sileämmät ja isommat. Tunnet olosi ja näytät nuorekkaammalta. Kasviperäiset rintojen suurentamispillerit eivät vaikuta yleiseen terveytesi negatiivisesti. Ottaen huomioon, että komponentit saattavat imeytyä verenkiertoelimistösi, on erittäin tärkeää, että käytät rintojen suurennusliuosta, jossa ei ole kemiallisia yhdisteitä. Kun valitset kemikaaleja sisältävän ratkaisun, vaarannat todella terveytesi ja sinulla voi olla suuria ongelmia tulevaisuudessa.

Mitä tulee luonnollisiin rintapilleriin, ne eivät sisällä haitallisia komponentteja. Voit olla varma, että et joudu vaaraan minkään hajusteen tai parabeenin kanssa. Rintapillerit tarjoavat sinulle myrkyttömän tavan saada etsimäsi suuremmat rinnat.

Rintapillereitä tarjoavat nykyään lukuisat valmistajat, ja naiset kuulevat kaikenlaisia ​​mainoksia, joissa heille luvataan suurempia ja kauniimpia rintoja. On vaikea valita oikeaa rintojen suurentamisratkaisua. Tätä varten on suositeltavaa harkita kaikkien saatavilla olevien ratkaisujen etuja ja haittoja. Jotkut rintojen suurennusfoorumit, joissa on kommentteja tuotteesta ja kokeneita käyttäjiä, voivat auttaa sinua. Sieltä löydät kaikki vastaukset jälkivaikutuksia koskeviin kysymyksiin, vertailla käyttäjien mielipiteitä näistä rintapillereistä.

Vain ne rintojen suurennusratkaisut, jotka tarjoavat todellisille asiakkaille loistavia tuloksia, ansaitsevat huomiosi. Oikea valintasi rintojen suurennukseen tulee todistaa muiden naisten kokemuksilla, että se auttoi heitä ratkaisemaan rinta-ongelmansa.

On selvää, että tuote, josta monet naiset hyötyivät, auttaa todennäköisesti myös sinua. Saat myös isommat, kiinteämmät ja nuorekkaammat rinnat, jos valitset sen. Pidä kuitenkin poissa rintojen suurentamispillereistä, joilla on paljon negatiivista palautetta. Käytä enemmän aikaa tutkimuksiin rintojen suurennusfoorumissa!

Rintojen parantamisen edut

Jokainen nainen haluaa näyttää paremmalta ja saada kauniit täyteläiset rinnat. Ei ole harvinaista, että naisella on luonnollisesti kauniit kiinteät ja suuret rinnat. Jotkut meistä haluavat kuitenkin näyttää houkuttelevammalta ja kokevat, että tavoite voidaan saavuttaa suuremmilla rinnoista. Rintojen suurennuksella on mahdollista parantaa ulkonäköäsi ja itseluottamustasi.
Näin saat suuremman kupin koon ja runsaasti kiinteyttä. Jos näytät upealta, sinusta tuntuu samalta. Kaikki masennuksen tai levottomuuden merkit katoavat. Suuremmilla rinnoilla näytät houkuttelevammalta, sinulla ei ole itsetunto-ongelmia, alat ostaa erilaisia, paljon trendikkäämpiä vaatteita, matala-aukkoisista mekoista ja T-paidoista tulee suosikkejasi.
Valitset myös vartaloa myötäilevät paidat. Parantunut ulkonäkösi johtaa henkiseen ja henkiseen rauhaan.

Muista, että vain luonnolliset rintojen suurennuslääkkeet saavat sinut näyttämään upealta ja terveeltä! Pienet tai roikkuvat rinnat jäävät menneisyyteen. Kauniit täyteläiset ja kiinteät rinnat on niin helppoa saada.

Rintojen parannustulokset

Nykyään monet naiset päättävät suurentaa rintojaan. Mutta on hyödyllistä miettiä sen syitä ja sen mahdollisia seurauksia ja vasta sitten mennä leikkaukseen. Monet naiset ovat joutuneet leikkaukseen, mutta sen tulokset ovat jokaiselle erilaiset, koska kaikki naiset ovat ainutlaatuisia.

Ensimmäinen asia, jota sinun tulee miettiä, jos haluat rintojen suurentamiseen suunnatun leikkauksen, on sen syy, eli miksi haluat tehdä sen. Jokaisessa tapauksessa kirurgi käy keskustelua potilaan kanssa siitä, ja tämä keskustelu on hyvin yksityiskohtainen. On erittäin tärkeää tietää, miksi teet sen. Jotkut naiset tekevät niin, koska joku on sanonut heille, että heidän pitäisi tehdä niin, tai jotkut naiset haluavat näyttää maailmankuuluilta malleilta.
Mutta juuri näissä kahdessa tapauksessa potilaat saattavat olla melko järkyttyneet nähdessään rintojen suurenemisen seurauksen. Mutta tulos on todennäköisesti melko tyydyttävä, jos teet leikkauksen, koska sinulla on vilpitön syy.

Tämän vuoksi on erittäin tärkeää pohtia eroa rintojen suurenemisen tulosten välillä, joita haluat nähdä, ja niiden, joita voit todella nähdä. Joillakin naisilla on huomattavia kipuja, jotka ovat paljon voimakkaampia kuin he luulivatkaan. olla. Siksi heidän pitäisi viettää enemmän aikaa lomalla kuin he odottivat.

Toinen huomioitava asia on arpi, joka voi olla rintojen suurennusleikkauksen tulos. Arven poistaminen on mahdollista, jos nainen käyttää jotakin erikoisvoidetta, mutta arven häipymisaika riippuu elimistöstä.

Yhteenvetona jokaisen naisen tulisi ajatella leikkauksen tuloksia, erityisesti sen seurauksia. On oleellista ajatella rintojen suurennusleikkauksen aiheuttamia tunne- ja kehon muutoksia, ja on erittäin tärkeää muistaa, että tulokset voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin odotamme.

Rintojen yrttisuurennus

Rintojen yrttisuurennus käyttää erilaisia ​​yrttejä rintojen kasvun aikaansaamiseen. Vaikka kaikki ovat erilaisia, on olemassa muutamia yleisesti käytettyjä yrttejä. Rintojen suureneminen voi tapahtua pillereiden, voiteiden tai nesteiden muodossa. Muut yritykset tarjoavat suihkeita. Yrtit, joita käytetään eri luokissa yrttien rintojen suurentamiseen, voivat vaihdella, mutta enimmäkseen sisältävät Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Blessed Thistle, Dong Quai ja Fenkolin siemen.

Kun tarkastelet kasviperäistä rintojen suurenemista, tee ensin kotitehtäväsi. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että yrttisellä rintojen suurennuksella ei ole nopeita tuloksia rintaleikkauksesta. Sivuvaikutuksia ei kuitenkaan ole: arpia, kipua tai toipumisaikaa. Varmista, että tiedät minkä tahansa harkitsemasi kasviperäisen rintojen suurentamistuotteen komponentit. Tarkista ainesosien turvallisuus ja tehokkuus ja harkitse muita vaihtoehtoja, jos olet allerginen yrteille. Tarkista lääkäriltäsi, jos käytät lääkkeitä.

Useiden eri maissa tehtyjen tutkimusten jälkeen tutkimukset osoittivat, että yrtit osoittavat estrogeenisiä ja regeneroivia vaikutuksia naisvartaloon erityisesti rinnassa, lonkassa, kasvojen ja vartalon ihossa, hiuksissa ja emättimen epiteelikudoksessa. Siten nostaa naisen toissijaisten sukupuoliominaisuuksien ulkonäköä ja myös ihon kauneutta.

Kun olet sitä mieltä, että olet löytänyt oikean kasviperäisen rintojen parannustuotteen, tarkista yritys. Parhaat yritykset antavat tietoa siitä, mitä kasviperäinen rintojen suureneminen voi tehdä ja mitä se ei voi tehdä; ja myös kertoa sinulle, milloin ei ole viisasta ottaa tiettyjä yrttejä. Esimerkiksi joitain kasviperäisiä rintojen suurentamistuotteita ei pidä ottaa raskaana.

Paras rintojen parannuskeino: rintojen pillerit

Useimmat naiset pitävät rintakuvastaan, kunnes ikääntymisprosessi alkaa. Ajan myötä rinnat muuttavat muotoaan, mittasuhteitaan, yleisilmeensä ja lopulta ne painuvat alas. Ikääntyneet muodottomat rinnat ovat seurausta ptoosista. On todisteita siitä, että naisen rinnat yleensä muuttavat ulkonäköään raskauden ja imetyksen jälkeen. Iho menettää kimmoisuuttaan ajan myötä ja rinnat notkautuvat yhä enemmän.

Monet naiset päättävät ratkaista tämän ongelman rintojen suurennusleikkauksella. American Society for Aesthetic Plastic Surgery toteaa, että noin 50 000 naista tulee asiakkaiksi klinikoilla, joille tehdään rintojen suurennusleikkaus. Vaikeuksia ei ole pienimmässäkään määrin - toimenpide voi kestää enintään yhdestä kolmeen tuntia.
Leikkauksen aikana ja sen jälkeisistä kivuista huolimatta tyypillinen nainen voi mennä töihin ja aloittaa päivittäiset rutiinit viikossa. Mutta leikkauksen jälkeen ollaan aina huolissaan joistakin negatiivisista puolista. Joka tapauksessa kaikki eivät ole psykologisesti valmiita rintojen kohotusleikkaukseen. Ne, jotka pelkäävät leikkausta, mutta haluavat joustavan nuoren rinnan, valitsevat yrttiparantajat.

Rintapillerit ovat parhaita vaihtoehtoisia luonnollisia lääkkeitä rintojen kasvuun. Näiden pillereiden yrttikoostumus perustuu fytoestrogeeniin (kasveestrogeeni), joka saa naisen elimistöön prostaglandiinituotannon, joka puolestaan ​​päättyy rintarauhasten paakkuuntumiseen. Rintapillerien etuna on, että ne ovat edullisia ja saatavilla, ja niitä voi ostaa ilman lääkärin neuvoja. Rintojen tehostamispillerit voivat auttaa lisäämään estrogeenin määrää ja kasvattamaan rintakudoksia.

Rintapillerit sisältävät luonnollisia ainesosia, joita sisältyy moniin tämän tyyppisiin valmisteisiin ja jotka voivat parantaa rintoja. Ne ovat:
  • Vokukassa tiedetään olevan paljon kasviestrogeenia. Voit ottaa sen lehtiä tai juuria tai molempia joko lisäravinteena tai juomana. Toinen hyvä syy käyttää voikukkaa on se, että se lisää energiaa ja pidentää elinikää.
  • Dong Quai -juuri: vielä yksi tapa saada fytoestrogeenit. Lisäksi se toimii rintojen suurentamiseen. Ja monet naiset arvostavat varmasti vielä yhtä tämän kasvin etua, joka on sen kyky lievittää kuukautiskoliikkia.
  • Fenkolia käytetään teenä tai voiteen tai voiteen lisäkkeenä. Naiset voivat levittää sitä rinnoille. Afrodisiakina fenkoli parantaa seksuaalista halua sekä miehillä että naisilla. Se sisältää runsaasti estrogeeniaineita ja kasviperäisiä ravintoaineita. Jos haluat tehostaa seksuaalista halukkuutta, käytä fenkolia ruoan tai parannuskeinona.
  • Fenugreek oli yksi Lähi-idän haaremissa elävien naisten käyttämistä ainesosista. He valitsivat sarviapilan yrttiksi rintojen suurentamiseen. Sarviapila korostaa rintojen kasvua käyttämällä erityisiä feminiinisiä hormoneja, steroidiprekursoreita. Sen mukana tulee myös suuri määrä kasvikemikaaleja.
  • Wild Yam sopii hyvin yhteen sarviapilan sisällön kanssa, sillä se sisältää myös runsaasti kasviperäisiä ravintoaineita. Kaikkia näitä ainesosia pidetään rintojen parannuskomponentteina. Mutta mikä tärkeintä, villi jamssi voi auttaa PMS:n aikana tai tukea vaihdevuosien ongelmia.
  • Pueraria Mirifica: tämä lopullinen ainesosa yhdistää kaikkien edellä kuvattujen kasvien ominaisuudet. Se auttaa vaihdevuosien aikana, parantaa ihon ja rintakehän tilaa, pysäyttää ikääntymisen ja parantaa verenkiertoa.
Mainitut lääkkeet ovat yleisiä rintojen kasvupillereitä. Ennen kuin ostat rintapillereitä, tarkista ainesosien luettelo asianmukaisesti, koska sen täytyy sisältää luonnollisia kasveja, jotka jo tunnet. Jos valitset hyödyllisiä rintojen kohotuspillereitä, voit olla varma, että rintakuvasi on ihanan täyteläisempi, pyöreämpi ja todella ihastuttava ja suuri kuukauden kuluessa.

Rintapillerien edut

Tunnet paljon paremmin itsestäsi ja elämästäsi ympärilläsi. Lisääntynyt luottamus naiseen muuttaa olosuhteet. Hän katsoo heijastumiaan suurella mielenkiinnolla. Se huomataan aina, kun naiset voivat hyvin ja se tekee heistä onnellisempia! Rintapillerit tarjoavat sinulle tämän erinomaisen tunteen!

Rintapillerien tulee sisältää korkealaatuisia kasviperäisiä ainesosia, ja jokainen ainesosa on suunnattu luonnollisen kasvun stimulaatioon, kun taas turvallinen ja luonnollinen alkuperä ei ole ongelma.

100 % rahat takaisin -takuu on lisäetu ja panos tuotteen turvallisuuteen. Et riskeeraa mitään hankkimalla rintojen pillereitä, edes rahaa!

Rintojen parannus: sivuvaikutukset

Rintojen parannuskeinon muodon mukaan nämä ovat erilaisia ​​​​sivuvaikutuksia. Sivuvaikutukset eivät ole pelkästään negatiivisia, mutta osa niistä on. Muut ovat positiivisia. Varmista siis, että sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä odottaa, kun teet tämän elämää muuttavan päätöksen.

Rintojen yrttisen parantamisen sivuvaikutukset

Rintojen parantamiseen tarkoitettujen yrttien ja kivennäisaineiden ainutlaatuinen sekoitus on itsessään tehokkaita lääkkeitä, joita käytetään monien sairauksien parantamiseen. Yhdessä ne ovat kuitenkin tour de force, joka muuttaa hormonitoimintaasi.

Tällä hormonien muutoksella voi olla positiivinen vaikutus kuukautiskiertosi säätelyyn. Mutta toisaalta on kiellettyä ottaa yrttipillereitä, jos olet raskaana tai imetät. Vaikka ongelmasta ei ole konkreettista näyttöä, on pieni mahdollisuus, että se voi vahingoittaa vauvaasi tai sikiötäsi.

Rintaimplanttileikkauksen sivuvaikutukset

Kaikista kiistanalaisin on se, että on olemassa lukuisia tutkimuksia, joiden tarkoituksena on selvittää rintaimplanttien negatiiviset terveysvaikutukset. Ilmeisesti FCC:n vuonna 1992 kieltämät silikonirintaimplantteja pidettiin vaarallisina, koska ne ovat saattaneet vuotaa naisten kehon sisään ja aiheuttaa heille korjaamatonta vahinkoa.

Nykyään käytetään suolaliuosta, ja vaikka se ei tunnukaan aivan luonnolliselta, se ei ole haitallinen aine. On edelleen mahdollista, että implantti ei toimi, mutta siinä tapauksessa se on yksinkertainen toimenpide.

Rintojen kohotushoito on suunniteltu parantamaan sellaisten henkilöiden ulkonäköä, jotka ymmärtävät olevansa jo jo houkuttelevia. Kun aloitat tämän hoidon oikealla asenteella, rintojen parantaminen on yksi parhaista asioista, joita ihminen voi tehdä. Herbal Breast Enhancement on paras vaihtoehto, jonka voit valita: ilman sivuvaikutuksia ja taatusti toimiva.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydellinen opas aknen lääkkeisiin ja hoitoihin

Mikä on akne? Kaikki puhuvat  aknesta , joten tämä termi on määritettävä. Akne on termi, jota tyypillisesti käytetään taliaineen (eli valkopäiden ja mustapäiden), märkärakkuloiden, kyhmyjen tai rakkojen sulkemiin huokosiin, jotka vaikuttavat kasvoihin, kaulaan, hartioihin, rintoihin, selkään, jalkojen yläosaan ja käsivarsiin. Akne on suuri ongelma lähes kaikille nuorille ja melko monille aikuisille, ja se kestää jonkin aikaa. Tämä ongelma on tyypillinen eri-ikäisille, -rotuisille ja -sukuisille ihmisille. Suuri joukko ihmisiä kaikissa maailman maissa kärsii siitä. Pahinta aknen suhteen on ruma märkärakkuloiden ja arpien ulkonäkö, jotka ovat usein seurausta aknesta. Aknella on huomattava sosiaalinen vaikutus. Rumat märkärakkulat saavat monet kiirehtimään apteekkiin tai apteekkiin, koska ihmiset ajattelevat, että akne vaikuttaa negatiivisesti heidän suhteisiinsa. Ihmiset käyttävät vuosittain tuhansia miljoonia dollareita maailmanlaajuisesti ostaakseen aknetuotteita. Aknen tyypit

Naisten libido salaisuuksien paljastaminen: Kattava opas naisten seksuaaliseen terveyteen

Monet naiset kokevat ongelmia seksielämässä ja etsivät ratkaisuja. Ongelmana on, että voit helposti löytää miehiä parantavan tuotteen: tunnetusta Viagrasta kaikkiin yrttipillereihin ja voiteisiin. Vaikka nämä vaihtoehdot lisäävät naisten seksihalua, ne on suunniteltu ja muotoiltu miehille ja voivat mahdollisesti aiheuttaa sivuvaikutuksia. Naisten libido-tarina Usein ongelmat , jotka liittyvät sukupuoliyhteyteen, pelottavat miehiä, koska he eivät ymmärrä, kuinka selviytyä niistä ja miten korjata tilanne. Eri lääkeyhtiöt hyötyvät räikeästi tästä ideasta tarjoamalla miehiä parantavia pillereitä miehille, jotka ovat huolissaan seksuaalisista suhteistaan. Kuitenkin valituksia alhaisesta libidosta voi nähdä myös naisilla, etenkin 40-vuotiailla. Tämä tilanne ilmaistaan ​​useimmissa tapauksissa nopeana kiinnostuksen ja/tai energian menettämisenä ennen kuin naiset koskaan saavuttavat orgasmia. Tämä ongelma vaivaa naisia ​​ja kasvaa ihmissuhteiden harmoniaa uhkaavaksi tekijäksi. Hyvin usei

Rintojen suurennusleikkaukseen liittyvät riskit: Turvallisuus ennen kaikkea!

Monet naiset haluavat suurentaa tissiään. Vastaus löytyy silikonigeelin asettamisesta tai rintaimplanttien lisäyksestä - rintaleikkaus . Kaikki tietävät, millaisia ​​vaarallisia seurauksia anestesialla voi olla. Lisäksi monet naiset voivat kärsiä kovista kipuista ja tarvitsevat pitkän toipumisajan, mikä tarkoittaa, että he eivät ole täysin mukana työ- ja perhe-elämässä. Potilaiden on otettava tabletteja kivun lievittämiseksi, koska rinnat ovat erittäin kipeät ja arat leikkauksen jälkeen. Se tarkoittaa, että koko rintojen suurentaminen leikkauksella on uskomattoman kallista ja riskialtista. Vaihtoehtoja, kuten injektiot, geelit, lääkkeet ja voiteet, voidaan tehdä ajattelematta kemikaalien ja hormonien käytön seurauksia. Yritä pysyä poissa näistä luonnottomista ratkaisuista. Mitä rintojen suurennusleikkaus oikein on ja kuinka välttää siihen liittyvät riskit? Ennen rintojen suurennusleikkausta Jos harkitset rintaleikkausta, sinun on keskusteltava kirurgisi kanssa rintojen suurentamisen