Siirry pääsisältöön

Rintojen suurennusleikkaukseen liittyvät riskit: Turvallisuus ennen kaikkea!

Monet naiset haluavat suurentaa tissiään. Vastaus löytyy silikonigeelin asettamisesta tai rintaimplanttien lisäyksestä - rintaleikkaus. Kaikki tietävät, millaisia ​​vaarallisia seurauksia anestesialla voi olla. Lisäksi monet naiset voivat kärsiä kovista kipuista ja tarvitsevat pitkän toipumisajan, mikä tarkoittaa, että he eivät ole täysin mukana työ- ja perhe-elämässä.

Potilaiden on otettava tabletteja kivun lievittämiseksi, koska rinnat ovat erittäin kipeät ja arat leikkauksen jälkeen. Se tarkoittaa, että koko rintojen suurentaminen leikkauksella on uskomattoman kallista ja riskialtista. Vaihtoehtoja, kuten injektiot, geelit, lääkkeet ja voiteet, voidaan tehdä ajattelematta kemikaalien ja hormonien käytön seurauksia. Yritä pysyä poissa näistä luonnottomista ratkaisuista.

Mitä rintojen suurennusleikkaus oikein on ja kuinka välttää siihen liittyvät riskit?

Ennen rintojen suurennusleikkausta

Jos harkitset rintaleikkausta, sinun on keskusteltava kirurgisi kanssa rintojen suurentamisen yksityiskohdista. Esitä kysymyksiä menettelystä selvittääksesi kaikki hetket, jotka haluat tietää. Yksi tärkeimmistä tämäntyyppiseen rintaleikkaukseen liittyvistä asioista on implantin koko. Yritä kuvata tulos, jonka haluat saavuttaa, mahdollisimman tarkasti.

Voit neuvoa kirurgisi kanssa sinulle parhaiten sopivan koon tai voit kertoa kirurgillesi, mikä koko on mielestäsi paras valinta. Yksi tapa valita implantin koko on täyttää muovipussit vedellä, jonka olet etukäteen mitannut ja laittaa nämä pussit haluamaasi rintaliiviin. Näin kirurgisi näkee, minkä koon haluat saada. Lisäksi sinun tulee puhua myös silikoni-implanttisi muodosta riippuen siitä, haluatko pyöristetyn vai muotoillun rintojen ulkonäön.

Lisäksi sinun tulee päättää rintaimplanttien pinnasta. Pinta voi olla sileä tai teksturoitu (karkea). Sileäpintaiset implantit tunnetaan alhaisemmasta tyhjenemisestä, rypistymisestä tai aaltoilusta, mutta nämä implantit tarvitsevat suuremman taskun sijoittaakseen sisään. Tämän tyyppisillä rintaimplanteilla on myös raportoitu olevan enemmän mahdollisuuksia kovettua. Karkeapintaiset tai teksturoidut implantit eivät yleensä muutu kiinteiksi ja koviksi, mutta ne ovat herkempiä repeytymään ja aaltoilemaan kuin sileät. Muista myös, että sinun tulee etsiä muita rintojen suurentamismenetelmiä, kuten yrttipillereitä.

Rintaimplantit

Mitä muuta sinun tulee tietää rintojen suurennusleikkauksesta? Silikoni-implantteja käytetään nykyaikaisissa rintojen suurennusleikkauksissa naisen rintojen suurentamiseen. Implantti koostuu silikonikuoresta, jonka sisällä on suolaliuosta ja se parantaa rintojen ulkonäköä: kokoa, muotoa, täyteyttä, pilkkomista voidaan muuttaa. Yli 500 000 rintakirurgiakeskusta sijoittui Yhdysvaltoihin vain vuonna 2019. Nykyään rintojen suurentaminen on tavallinen lääketieteellinen palvelu, joka tuo naiset lähemmäksi yleisesti hyväksyttyä esteettistä ihannetta, vaikka sitä vähän aikaa sitten pidettiinkin omahyväinen toiminta.

Rintalihaksen alla oleva paikka on paras paikka implantin asentamiselle. Implantin asentaminen tähän paikkaan auttaa välttämään kovettumista ja muodonmuutoksia, vaikka kyseessä onkin vakavampi kirurginen toimenpide. Yksinkertaisempi tapa asettaa implantti on asettaa se rintakudoksen alle. Mutta tässä tapauksessa ole valmis kovettumiseen ja muodonmuutosriskien lisääntymiseen. Kirurgisi tulee selittää sinulle kaikki mahdolliset implantointivaihtoehdot ja antaa kaikki saatavilla olevat ja hyödylliset tiedot. Se auttaa sinua valitsemaan tehokkaimman vaihtoehdon.

Rintojen suurennusleikkaus painonpudotuksen jälkeen

On luonnollista, että naisen rinta menettää muotonsa vanhetessaan ja muuttuu muodottomammaksi, kun kiinteä kudos korvautuu pehmeämmällä rasvakudoksella. Kun henkilö laihtuu paljon, tapahtuu samanlaisia ​​prosesseja. Se voi tapahtua sekä naisille että miehille.

Vaikka iho kärsii paljon painonpudotuksesta, se ei ole ainoa rintojen osa, joka vaikuttaa. Valitettavasti rintakudos "tyhjentyy" ja löystyy huolimatta siitä, että ennen painonpudotusta se oli täyteläinen ja notkea. Rinnat voidaan palauttaa rintaimplanttien avulla, koska rintojen suurennus tekee rinnoille hyvää.

Kun tehdään rintojen suurennusleikkaus painonpudotuksen jälkeen, useita pieniä leikkausleikkauksia tehdään yleensä rinnan tyveen lähelle taitteeseen, areolan ympärille tai kainaloon. Kirurgit voivat laittaa implantit rintakudoksen alle tai rintalihaksen alle. Suuri osa laihduttavista potilaista päättää sijoittaa implanttinsa rintalihaksen alle, koska tämä takaa luonnollisemman rintojen muodon "tyhjentyneen" ihon alla.

Leikkaus suoritetaan yleisanestesialla. Rintojen suurennus on avohoitotoimenpide. Leikkaus kestää tunnin tai kaksi. Leikkauksen jälkeistä kipua vähennetään suun kautta otetulla lääkkeellä. Monet potilaat palaavat töihin viikon kuluttua. Tuloksia voidaan parantaa rintojen kokoisilla pillereillä.

Rintojen suurentamisleikkauksen riskit

Syy, miksi rintaimplanttien rypistää moraalipoliisit ja lääketieteen ammattilaiset, on niiden aiheuttama terveysriski. Viimeisimmät kiistat implanttien täyttämisestä silikonigeelillä saivat monet lääkärit käyttämään suolaliuoksella täytettyjä implantteja.

Muista siis, että saadaksesi tehokkaan ja turvallisen rintojen kohotus- ja parannusvaihtoehdon, joka auttaa sinua seuraamaan merkittävää painonpudotusta, on parasta käydä rintojen terveysfoorumit. Täällä monet naiset voivat ehdottaa sinulle tehokasta tapaa saada takaisin olemassa oleva rintojen ulkonäkö ja koko.

Painonpudotusfoorumeilla on erityisiä ajankohtaisia ​​​​haaroja. Sieltä löydät suosituksia rintojen kohotuspillereiden ottamisesta. Jotkut naiset kokeilivat rintojen kohotusgeeliä ja jakavat kokemuksensa muiden kanssa. Oikeiden lääkkeiden avulla voit palauttaa rintojen kiinteyden. Ne näyttävät täyteläisiltä ja nuoremmilta. Tällainen tulos voi olla saavutettavissa myös ilman rintaimplantteja ja siihen liittyviä riskejä. Näin ollen et kärsi sivuvaikutuksista.

Rintojen suurentamiseen käytettävät implantit: riskit ja sivuvaikutukset

Toisinaan rintaimplantit voivat rikkoutua tai vuotaa. 3 % kärsii vuodosta kolmen vuoden sisällä, mikä aiheuttaa tyhjentyneen implantin. Suolaliuostäyte on suolavettä ja imeytyy elimistöön ilman haittavaikutuksia. Myös vanhemmat silikonigeeliä sisältävät implantit voivat vuotaa.

Jos näin tapahtuu, voi tapahtua toinen kahdesta asiasta. Jos implantin kuori, jonka ympärillä on kontraktuurinen arpi, rikkoutuu, ei ehkä tunnu siltä, ​​että mitään olisi tapahtunut. Lisäksi, jos kuori rikkoutuu eikä siinä ole kontraktuuriarpia, vuoto ympäröivään kudokseen aiheuttaa sen tunteen, että implantti tyhjenee. Vuotava geeli voi kerääntyä rintaan ja sen ympärille voi muodostua uusi arpi. Muissa tapauksissa geeli voi kulkeutua imunestejärjestelmän kautta toiselle kehon alueelle.

Katkot voivat vaatia toisen leikkauksen ja vuotavan implantin vaihtamisen. Jos geeli on kulkeutunut, ei ehkä ole mahdollista poistaa kaikkea silikonigeeliä. Tämä silikonigeeli liittyy joidenkin mielestä sidekudossairauksien alkamiseen.

Yksi ​​heidän tarkistamansa tutkimus osoitti, että 63,6 % rintaimplanteista, jotka olivat olleet paikallaan 1–25 vuotta, oli repeytynyt tai vuotanut.
Silikonigeelillä ja suolaliuoksella täytetyissä implanteissa joitakin repeämisen tai tyhjentymisen syitä sisältävät: kirurgisten instrumenttien aiheuttamat vauriot leikkauksen aikana, implantin ylitäyttö tai alitäyttö suolaliuoksella (koskee vain suolaliuoksella täytettyjä rintaimplantteja), kapselin kontraktuura, suljettu kapsulotomia, rasitukset, kuten trauma tai voimakas fyysinen manipulointi, liiallinen puristus mammografisen kuvantamisen aikana , sijoittaminen navan viillon kautta, rintojen vaurioituminen, implantin normaali ikääntyminen, tuntemattomat/selittämättömät syyt.

Miksi kärsiä näistä kauheista vaikutuksista? Rintapillerit ovat turvallisia, luonnollisia, tehokkaita ja todella toimivat! Tämä on vallankumouksellinen läpimurto luonnollisessa rintojen suurentamisessa. Hanki haluamasi suuret rinnat luonnollisella tavalla uusilla rintapillereillä! Rintapillerit vaikuttavat vain 30 päivässä ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Herätä rintakuvasi omalla luonnollisella kasvuprosessillaan! Rintapillerit sisältävät yrttejä, jotka toimivat luonnollisesti todellisen kasvun saavuttamiseksi, turvallisella ja ei-kirurgisella tavalla.

Ehkä olet vain hieman epäröivä. Se on ymmärrettävää. Joskus uudet läpimurrot, kuten rintapillerit, voivat aluksi tuntua liian hyviltä ollakseen totta. Siksi sinun kannattaa etsiä takuuta ja käyttökokemusta.

Rintaimplantit ja imetys

Monet naiset kysyvät, voivatko he imettää rintojen suurentumisen jälkeen. Vastaus on jyrkkä kyllä. Suurimmalle osalle naisista, joilla oli rintojen suurennusohjelma, imetys ei ole sen vaikeampaa implanttien kanssa kuin ilman. Itse asiassa jotkut naiset, jotka ovat imettäneet implanteilla ja ilman, sanovat, että rintaruokinta on helpompaa rintojen suurenemisen jälkeen!

Imetys on kasvava huolenaihe potilailla, joilla on ollut rintojen suureneminen. Aikaisempina vuosina implantteja saaneet naiset olivat naimisissa ja olivat jo saaneet kesken. Kuitenkin yhä useammat naimattomat naiset ja naiset, jotka eivät ole lopettaneet tai edes aloittaneet synnytystä, joutuvat leikkaukseen.

Vuonna 1992 ensimmäinen raportti silikonisairaudesta tuli mediaan. Tuolloin pelättiin, että silikoni-implanttien imettäminen vaarantaisi lapsen. On tehty tutkimuksia, jotka osoittavat, ettei näin ole. Pääsyynä on se, että silikonimolekyyli on liian suuri kulkeutumaan maitokanaviin.

Myöhemmin silikoni poistettiin yleisestä käytöstä, ja Saline-implantti oli ainoa saatavilla oleva laite markkinoilla. Vaikka suolaliuos huuhtoutuisi maitoon, se on inertti aine, jolla ei ole haitallisia vaikutuksia äidille tai vauvalle.

Jotkut huolenaiheet asetetaan implantin asettamiseen ja viiltokohtaan. On sanottu, että on optimaalisempaa sijoittaa implantit lihaksen alle ja välttää peri-aerolar-viiltoa. Syyt ovat yksinkertaiset, näitä ohjeita noudattaen maitotiehyissä, jotka sijaitsevat suoraan ihon alla ja rintalihaksen yläpuolella, on vähemmän häiriöitä. Kuten kaikessa tieteessä, tätä ei kuitenkaan voida taata. On monia naisia, joille on asennettu implantti ja viilto alle optimaalisiin paikkoihin, ja he ovat edelleen erittäin onnistuneita imettämisessä.

On erittäin tärkeää keskustella suunnitelmistasi imettää vauvasi konsultaatiosi yhteydessä. Kirurgi voi työskennellä kanssasi saadakseen parhaat mahdolliset tulokset, vaikka et suunnittele lapsia lähitulevaisuudessa.

Jos haluat poistaa riskit kokonaan, tutustu luonnollisiin rintojen kasvuratkaisuihin. Luonnolliset rintojen suurentamisyrtit tarkoittavat laajentumista, josta voit luonnollisesti olla ylpeä. Ei leikkausta, ei kivuliaita sivuvaikutuksia, ei implantteja, ei imetysriskejä. Vain rintojen suurentaminen, joka on luonnollista ja tehokasta.

Rintaimplanttien vuoto

Uhka rintaimplanttien rikkoutumisesta tai vuotamisesta on aina olemassa. Niiden täyttämiseen käytetään suolavettä ja se voi olla turvallista naisten keholle. Mutta silikonigeelillä täytetyissä implanteissa, jotka olivat suosittuja aiemmin, voi myös olla reikiä ja vuotoja. Sillä voi olla kaksi mahdollista tulosta. Jos implantin kuoren ympärillä on kontraktuuriarpi, on täysin mahdollista olla huomaamatta mitään.

Ja jos rikkoutuneessa kuoressa ei ole kontraktuuriarpia, nainen vuotaa ympäröivään kudokseen ja tuntuu, että implantti putoaa alas. Alas vuotanut geeli voi kerääntyä rintaan ja sen ympärille muodostuu uusi arpi. Muuten geeli voi päästä imunestejärjestelmää pitkin muihin kehon osiin. Toinen leikkaus ja vuotavan implantin hävittäminen olisi tarpeen. Jos geeli alkaa kulkeutua, voi olla mahdotonta hävittää kaikkea silikonia. Joidenkin mielestä silikonigeeli voi aiheuttaa vakavia ongelmia sidekudoksessa.

Rintojen kasvua edistävät pillerit eivät ole yhtä kalliita kuin rintaimplantit, jotka ovat myös niin epävarmoja. Rintapillerit voivat olla erilaisia, koska ne tehostavat rintojen luonnollista suurenemista tehden siitä 1 tai 2 kuppia suuremman.

Silikonin immuunitoksisuusoireyhtymä

Rintaimplanteissa on useita kemikaalin muotoja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia ihmiskehossa. Pii (Si) on peruselementti ja todennäköisesti aiheuttaa immuunijärjestelmän muutoksia. Piidioksidi tai SiO2 on muoto, joka louhitaan maasta. Silikonigeeli on synteettinen materiaali, joka sisältää 38 % piitä. Piidioksidi on 45 % piitä. Silikonigeeliä vuotaa hitaasti ("verenvuoto") implanteista puoliläpäisevän kalvokuoren läpi ja myös implantteja ympäröivään kapseliin ja sen läpi. Immuunijärjestelmämme makrofagit (saappajasolut) keräävät tämän ja hajoavat näiden solujen sisällä, jotka kulkevat ympäri kehoa. Geeli hajoaa näiden solujen sisällä, jotka kulkevat ympäri kehoa. Geeli hajoaa piidioksidiksi ja piiksi, mikä aiheuttaa immuunijärjestelmän säätelyhäiriöitä. Siten piitä ja myös pii- ja proteiinikompleksia (elinjärjestelmiä) vastaan ​​muodostuu vasta-aineita, joten saat autoimmuunisairauden.

Alla on Luettelo kemikaaleista, joiden asiantuntijat ovat analysoineet olevan rintaimplanttien kuorissa ja geeleissä.

Metyylietyyliketoni, sykloheksaani, isopropyylialkoholi, denaturoitu alkoholi, asetoni, uretaani, lakan ohenne, etyyliasetaatti, epoksihartsi, epoksikovetin, amiini, painomuste, tolueeni, freoni, silikoni, lofol, (formaldehydi), puhdistushappo, Eastman 910 -liima (syanoasyryiaatit), talkkijauhe, väripigmentit irrotusaineina Oakiitti (puhdistusliuotin), Etyleenioksidi (ETO), Karbobmusta, Ksyleeni, Heksaani, Heksanoni 2, Antioksidantti (kumi), Sinkkioksidi, Teollisuusbensiini (kumiliuotin), Fenoli Bentseeni - Tunnettu syöpää aiheuttava aine

metyleenikloridi/dikloorimetaani. Tämä hajoaa kehossa, joten veri ei pysty kuljettamaan happea. Se metaboloi hiilimonoksidimyrkytystä ja aiheuttaa keskushermoston masennusta.

Nyt voit saada rintojen suurenemisen luonnollisesti! Rintojen suurennuspillerit voivat tehdä sinusta kiinteämmän, pyöreämmän ja suuremman vain 30 päivässä.

Tämä on rintojen suurentaminen, joka todella toimii! Luonnolliset rintojen suurentamisyrtit tarkoittavat luonnollista kasvua. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse leikkausta etkä koskaan kipua.

Rintojen suurennusleikkausvaihtoehdot

Useat naiset haluavat isommat rinnat. Suurimmalla osalla näistä naisista ei kuitenkaan ole rintojen suurenemista. Kovasta halustaan ​​huolimatta he eivät ole valmiita ottamaan vastaan ​​rintojen suurennusleikkauksen riskiä – ja se on ymmärrettävää.

Totta puhuen, suurin osa rintojen suurennusleikkauksista ei saavuta ihanteellisia tuloksia. Jopa ne, jotka haluavat parantaa rintojen B-kuppia tai C-kuppia, voivat viimeistellä epänormaalit tai karkeat implantit. Ota huomioon, että implantteja käyttävillä naisilla on suurempi riski saada syöpä 21 %. Kannattaako sitten tehdä? Älykkäät naiset mieluummin pysyisivät A-kupin parissa, joka ei täytä vaatimuksia, mutta ei vaaranna terveyttä ja elämää vain näyttääkseen seksikkäältä.

Mutta siihen on ratkaisu! Voit kieltäytyä leikkauksesta, sillä sille on olemassa luonnollinen rintojen suurennusleikkausvaihtoehto, joka on ehdottoman turvallinen ja toimii rintojen suurennuslääkkeiden sisältämän kasviperäisen fytoestrogeenin ansiosta. Jokaisen naisen kehossa on estrogeenia. Tämä on luonnollinen hormoni, jota syntyy murrosiän aikana suurempia määriä ja siksi rinnat alkavat kasvaa. Kun estrogeenia on vähemmän esimerkiksi vaihdevuosien aikana ja sen jälkeen, se tuo roikkuvat rinnat, emättimen kuivuus ja fibrokystiset kyhmyt.

Rintojen yrttisuurennus rintojen leikkauksen sijaan!

Jos haluat yrttipohjaisen rintojen suurentamisen, valmistaudu huolellisesti kotona tai lääkärisi kanssa. Kasviperäinen rintojen suurentaminen ei voi tuottaa välitöntä tulosta verrattuna implanttikirurgiseen toimenpiteeseen. Mutta sinulla ei ole kipua etkä saa arpia. Selvitä luonnollisen rintojen suurentamislääkkeesi ainesosien luettelo. Opi kaikki tiedot siitä, kuinka turvallisia ja onnistuneita pillerit ovat. Varmista, että sinulla ei ole allergista reaktiota millekään yrtteistä ja määritä, ovatko pillerit yhteensopiva tänään käyttämiesi lääkkeiden kanssa. Kun olet löytänyt itsellesi sopivat valmistelut, tutustu sen luoneeseen yritykseen. Lue ohjeet ja selvitä, onko sinulle vasta-aiheita. Joitakin luonnollisia ainesosia ei voi käyttää, kun odotat vauvaa.

Saatat olla hämmästynyt, mutta voit myös saada E-vitamiinia käyttäessäsi rintapillereitä. E-vitamiini auttaa välttämään oksidatiivista stressiä ja on tärkeä kosteusvoide. Kun sinulla on isommat tissit, sinulla on mahtava tunne, että olet nuorempi, söpömpi ja itsevarmempi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydellinen opas aknen lääkkeisiin ja hoitoihin

Mikä on akne? Kaikki puhuvat  aknesta , joten tämä termi on määritettävä. Akne on termi, jota tyypillisesti käytetään taliaineen (eli valkopäiden ja mustapäiden), märkärakkuloiden, kyhmyjen tai rakkojen sulkemiin huokosiin, jotka vaikuttavat kasvoihin, kaulaan, hartioihin, rintoihin, selkään, jalkojen yläosaan ja käsivarsiin. Akne on suuri ongelma lähes kaikille nuorille ja melko monille aikuisille, ja se kestää jonkin aikaa. Tämä ongelma on tyypillinen eri-ikäisille, -rotuisille ja -sukuisille ihmisille. Suuri joukko ihmisiä kaikissa maailman maissa kärsii siitä. Pahinta aknen suhteen on ruma märkärakkuloiden ja arpien ulkonäkö, jotka ovat usein seurausta aknesta. Aknella on huomattava sosiaalinen vaikutus. Rumat märkärakkulat saavat monet kiirehtimään apteekkiin tai apteekkiin, koska ihmiset ajattelevat, että akne vaikuttaa negatiivisesti heidän suhteisiinsa. Ihmiset käyttävät vuosittain tuhansia miljoonia dollareita maailmanlaajuisesti ostaakseen aknetuotteita. Aknen tyypit

Naisten libido salaisuuksien paljastaminen: Kattava opas naisten seksuaaliseen terveyteen

Monet naiset kokevat ongelmia seksielämässä ja etsivät ratkaisuja. Ongelmana on, että voit helposti löytää miehiä parantavan tuotteen: tunnetusta Viagrasta kaikkiin yrttipillereihin ja voiteisiin. Vaikka nämä vaihtoehdot lisäävät naisten seksihalua, ne on suunniteltu ja muotoiltu miehille ja voivat mahdollisesti aiheuttaa sivuvaikutuksia. Naisten libido-tarina Usein ongelmat , jotka liittyvät sukupuoliyhteyteen, pelottavat miehiä, koska he eivät ymmärrä, kuinka selviytyä niistä ja miten korjata tilanne. Eri lääkeyhtiöt hyötyvät räikeästi tästä ideasta tarjoamalla miehiä parantavia pillereitä miehille, jotka ovat huolissaan seksuaalisista suhteistaan. Kuitenkin valituksia alhaisesta libidosta voi nähdä myös naisilla, etenkin 40-vuotiailla. Tämä tilanne ilmaistaan ​​useimmissa tapauksissa nopeana kiinnostuksen ja/tai energian menettämisenä ennen kuin naiset koskaan saavuttavat orgasmia. Tämä ongelma vaivaa naisia ​​ja kasvaa ihmissuhteiden harmoniaa uhkaavaksi tekijäksi. Hyvin usei